Tα εν λόγω σχέδια που συνδέονται με μια πιθανή νέα μοτοσυκλέτα Honda.

Tα εν λόγω σχέδια που συνδέονται με μια πιθανή νέα μοτοσυκλέτα Honda.

Honda: Σχέδια για νέα retro μοτοσυκλέτα

Έρχεται νέο μοντέλο κατά Ευρώπη μεριά ή μήπως… δεν μας αφορά καν; Δείτε τι κατέθεσε η Honda, που αποκαλύπτει μια ακόμη μοτοσυκλέτα στα σκαριά.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Εν μέσω «οργασμού» παρουσιάσεων νέων μοντέλων από την Honda τις προηγούμενες ημέρες (μιλάμε για περισσότερα από 10 εν όψει 2021), η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξη νέων ιδεών, όπως όλα δείχνουν. Τα τελευταία σχέδια, αποκαλύπτουν μια ακόμη μοτοσυκλέτα, πιθανώς με νεορετρό προσανατολισμό στην σχεδίαση.
 
Τα σχέδια παρουσίασε το βρετανικό Visordown και, όπως συνηθίζεται, αφορούν μια λεπτομέρεια της μοτοσυκλέτας (συγκεκριμένα, την τοποθεσία της αντλίας λαδιού στον κινητήρα), ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να απεικονίζουν ένα νέο μοντέλο. Ο στρογγυλός προβολέας, κοινό χαρακτηριστικό της σειράς CB-R, είναι παρών. Το σχήμα της ουράς, ωστόσο, είναι πιο «χοντροκομμένο» από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ευρώπη, ενώ και η πλαϊνή θέση της εξάτμισης δεν συνηθίζεται πλέον. Εντύπωση προξενεί η ιδιαίτερα λεπτομερής εμφάνιση της ανάρτησης, η οποία είναι τύπου monoshock και διακρίνεται εύκολα, ως σχεδιαστικό highlight.
 
Για ποιο πράγμα μιλάμε εδώ λοιπόν; Η αλήθεια είναι ότι η Honda έχει ήδη μια πληρέστατη γκάμα στην Neo Sports Café σειρά της υπό το όνομα των CB-R, από 125 μέχρι 1.000 κυβικά. Δεν αποκλείεται η πατέντα να αφορά μια μοτοσυκλέτα για «κατανάλωση» εντός Ασίας ή ακόμα, μια νέα και μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα στην σειρά CB-F, η οποία έχει πιο «χρηστικό» προσανατολισμό. Μόνο ο χρόνος θα δείξει, τι είναι πραγματικά αυτό που φανερώνουν τα σχέδια.   



(Φωτό: Visordown)