Οι δύο Honda μοτοσυκλέτες προς τιμήν του Nicky Hayden.

Honda: Σε λαχειοφόρο οι μοτοσυκλέτες Hayden

Οι δύο ειδικές μοτοσυκλέτες που κατασκευάστηκαν προς τιμήν του Nicky Hayden τίθενται στη λαχειοφόρο αγορά από την AMA. Διαβάστε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μετά τον άδικο χαμό του Nicky Hayden πριν 2 χρόνια, η Honda είχε προβεί σε μια σειρά τιμητικών ενεργειών για τον Kentucky Kid, μεταξύ των οποίων ήταν και η δημιουργία δύο πολύ ιδιαίτερων μοτοσυκλετών. Πρόκειται για μία CBR1000RR Fireblade και μία XR650L, αμφότερες μοντέλα 2018, στα χρώματα με τα οποία αγωνίστηκε ο Hayden.

Τώρα, η AMA ανακοίνωσε ότι τα δύο μοντέλα, τα οποία έχουν ήδη εκτεθεί σε πολλαπλά σημεία προς τιμήν του Hayden, θα τεθούν σε λαχειοφόρο αγορά, της οποίας τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του μουσείου AMA Hall of Fame.

Οι λαχνοί έχουν ήδη ξεκινήσει να διατίθενται και φανταζόμαστε ότι θα γίνουν ανάρπαστοι, αφού η αγάπη του δίκυκλου κόσμου για τον Nicky Hayden παραμένει τεράστια. Ο ένας λαχνός κοστίζει 5 δολάρια, ενώ η ΑΜΑ προσφέρει την δυνατότητα πώλησης έως και 40 λαχνών μαζί στην τιμή των 160 δολαρίων. Αν λαχταράτε κάποια από τις δύο μοτοσυκλέτες, ξεχάστε το: Η λαχειοφόρος αφορά αποκλειστικά τις Ηνωμένες Πολιτείες…