Το δημιούργημα της TYGA

Το δημιούργημα της TYGA

Το δημιούργημα της TYGA

Το δημιούργημα της TYGA

Honda RS250R δια χειρός...Tyga

Από αγωνιστικό σε μοτοσυκλέτα δρόμου με extreme εμφάνιση, αυτό το RS250R είναι ένα ανεπανάληπτο κομμάτι. Απολαύστε το…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Ταϋλανδέζικη μάρκα βελτιώσεων Tyga συνήθως ασχολείται με το να μετατρέπει μοτοσυκλέτες δρόμου σε «εργαλεία» για τις πίστες, ωστόσο για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα αποφάσισε να ακολουθήσει τον ακριβώς ανάποδα δρόμο. Πρόκειται για μια Honda RS250R, μια δίχρονη αγωνιστική της εταιρείας που δέχθηκε φροντίδα προκειμένου να γίνει νόμιμη.

Η συγκεκριμένη RS είναι ένα μοντέλο του 1993, από την οποία έλειπαν κάποια εξαρτήματα, κάνοντάς την έτσι μια πλατφόρμα εργασίας για την Tyga, που δεν χρειάστηκε να «αμαυρώσει» κάποια αγωνιστική σε άριστη κατάσταση.

Οι αλλαγές που έγιναν είναι αρκετές. Προστέθηκε σύστημα φώτων, με την κατάλληλη καλωδίωση, ενώ τα ανοικτά αγωνιστικά καρμπυρατέρ απέκτησαν μια νέα εισαγωγή τύπου ram air και φίλτρα. Τα τσοκ, που στην αγωνιστική μοτοσυκλέτα βρίσκονταν πάνω στα καρμπυρατέρ, απέκτησαν μια κοινή σύνδεση για την λειτουργία τους και ένα ειδικό μοχλάκι για το σκοπό αυτό.

Επιπλέον, οι άνθρωποι της TYGA κατασκεύασαν ένα ιδιαίτερο σταντ για την μοτοσυκλέτα –που προφανώς ως αγωνιστική, δεν είχε-, ενώ φρένα της Brembo, σωληνάκια της HEL και ένα αμορτισέρ Ohlins πίσω στολίζουν την μοτοσυκλέτα. Οι λευκές ζάντες είναι ειδική παραγγελία από την Tyga για αυτήν ακριβώς την μοτοσυκλέτα, η οποία αποκτά επίσης νέες εξατμίσεις με σιγαστήρες carbon Kevlar, μαρσπιέ CNC και 3D εκτυπωμένη τάπα καυσίμου. Το εκπληκτικό κοστούμι είναι φυσικά εσωτερική δημιουργία της Tyga, από ανθρακόνημα με μια στρώση Kevlar και βαμμένο σε ειδικά χρώματα. Εντυπωσιακή δουλειά, έτσι;