Honda: Παρουσίασε την νέα CB190SS

Συνεχίζει στο ρετρό μονοπάτι η Honda, παρουσιάζοντας την νέα CB190SS. Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο, που η Honda αποφάσισε να παρουσιάσει στην Κίνα, ωστόσο δεν μας φαίνεται απίθανο να κάνει ντεμπούτο και στην Ευρώπη. Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε, είναι η Honda CB190SS και μας δίνει πολλούς λόγους να πιστέψουμε, ότι ίσως την δούμε και εδώ αργότερα, σε αυτή την μορφή ή ως πρότυπο για μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες.

Αρχικά, το μοντέλο είναι στυλιζαρισμένο σε ρετρό γραμμές, κάτι το οποίο είναι τρομερά της μόδας στην εποχή μας. Μπορεί να εξοπλιστεί με ABS εμπρός και πίσω τροχού, κάτι το οποίο θα την έκανε νόμιμη και για την Ευρώπη. Φέρει επιπλέον, ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, που αποτελεί επιλογή όλο και περισσότερων κατασκευαστών σήμερα ακόμη και για τα μικρά μοντέλα τους.

Πως λοιπόν μια τέτοια μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να βρεθεί και στην Ευρώπη; Το να έρθει το CB190SS «όπως είναι», είναι δύσκολο κυρίως λόγω του καθεστώτος διπλωμάτων-κυβισμών. Όμως, η Honda μπορεί να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο custom εμφάνισης μοτοσυκλετών, που θα μπορούσε να εμπνεύσει την CB σειρά. Προσέξτε τις ακτινωτές ζάντες και τα «τακουνάτα» ελαστικά, τα οποία από μόνα τους αποτελούν στοιχεία άλλης «γλώσσας». Πως θα σας φαινόταν εσάς;