Honda: Κάνει ξανά διαθέσιμα ανταλλακτικά του CB750F!

Λόγω της τεράστιας ζήτησης επανέρχονται, σύμφωνα με πηγές, στην διαθεσιμότητα, γνήσια ανταλλακτικά της θρυλικής τετρακύλινδρης! Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πρόκειται για μια είδηση που μας έρχεται κατευθείαν από την Ιαπωνία και αφορά μια από τις πιο αγαπητές μοτοσυκλέτες της Honda, την CB750F. Λόγω της τεράστιας ζήτησης, η εταιρεία αποφάσισε κάτι, που είχε κάνει και πριν δύο χρόνια για τα NSR250 και CB750: Θα κάνει ξανά διαθέσιμα, γνήσια ανταλλακτικά.

Σε μια σκηνή που κυριαρχείται από το custom, τις αναπαλαιωμένες μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο αλλά και την δυσκολία ανεύρεσης ανταλλακτικών για τα παλιότερα μοντέλα, η Honda φαίνεται ότι δίνει μια λύση στους «σκληροπυρηνικούς» φίλους της. Για να απλοποιήσει τη διαδικασία αλλά και να ικανοποιήσει όσους περισσότερους γίνεται, η Ηonda θέσπισε μια σειρά κανόνων για την δράση: Το ανταλλακτικό πρέπει να είναι «απαραίτητο για την λειτουργία» και να «έχει μεγάλη ζήτηση», αλλά να «μην μπορεί να αντικατασταθεί» από aftermarket κωδικό.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το περιοδικό Young-Machine, μετά τον Απρίλιο, θα γίνουν διαθέσιμοι 18 διαφορετικοί κωδικοί ανταλλακτικών, στους οποίους περιλαμβάνονται ενδεικτικά: Οι εσωτερικές καδένες του κινητήρα, ντίζες γκαζιού και τσοκ, πλευρικά καλύμματα του κινητήρα, πίσω κέλυφος φαναριού, διάφορες βίδες και παξιμάδια και άλλα.

Γιατί ωστόσο μια τέτοια κίνηση είναι τόσο σημαντική; Υπάρχει και ένας ακόμα λόγος, πέρα από όσους αναφέραμε: Η διατήρηση της αξίας του μοντέλου, αφού όσο περισσότερα γνήσια ανταλλακτικά φέρει μια τέτοια μοτοσυκλέτα, τόσο πιο ψηλά φτάνει η ταμπέλα της τιμής της…