Θα δούμε αυτό το... αυτοκόλλητο στην νέα Honda Fireblade;

Honda: Η νέα CBR1000 θα λέγεται RR-R!;

Πόσα «R» αντέχετε στην ονομασία του μοντέλου σας; Η Honda φαίνεται ότι… δοκιμάζει τα όρια της ονοματολογίας, καθώς κατοχύρωσε την ονομασία CBR1000RR-R για μελλοντική χρήση… Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Όλα είναι πιθανά σε αυτό τον κόσμο: Πριν χρόνια, οι αναβάτες αστειευόμασταν μεταξύ μας σχετικά με το πόσα… γραμματάκια και το πόσα «R» χωράνε στην ονομασία ενός superbike. Σήμερα λοιπόν μαθαίνουμε ότι η Honda ίσως το πήρε στα σοβαρά: Στο γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Honda κατοχύρωσε την ονομασία «CBR1000 RR-R». Χωρίς ίχνος… πλάκας.

Οι φήμες για την έλευση ενός νέου Fireblade εν όψει 2020 είναι ακόμη ισχυρές, ενώ κρατάνε πλέον και πολύ καιρό. Επίσης, πριν λίγες ημέρες, μία καμουφλαρισμένη superbike εθεάθη να δοκιμάζεται στην πίστα και ήταν σαφές ότι πρόκειται για μία CBR1000. Τι γίνεται λοιπόν γύρω από την νέα μοτοσυκλέτα και που «κολλάει» η ονομασία RR-R;



Αν ανατρέξετε στο σύντομο παρελθόν, θα θυμηθείτε ότι σας γράφαμε περί μιας νέας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας που θα χρησιμοποιηθεί από την Honda, στο πρωτάθλημα WSBK. Για να γίνει όμως αυτό, η μοτοσυκλέτα θα πρέπει να παραχθεί σε τουλάχιστον 500 κομμάτια, βάσει των μέχρι τώρα κανονισμών. Η CBR1000RR-R μπορεί να είναι ακριβώς αυτό: Μία κορυφαία (και αναλόγως ακριβή) μοτοσυκλέτα σε περιορισμένη παραγωγή, που θα ομολογκάρει το μοντέλο από την μία, αλλά θα ανταγωνιστεί και τις αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού, από την άλλη (που είναι και πολύ trendy τελευταία).

Τι ακριβώς θα δούμε, μάλλον πρέπει να περιμένουμε μέχρι την EICMA (στην καλύτερη περίπτωση) για να μάθουμε. Ας ελπίσουμε επίσης, ότι οι εταιρείες δεν θα… ξεχάσουν να ονοματίζουν σωστά τα μοντέλα τους και δεν θα υποπέσουν σε φαιδρότητες και υπερβολές, χάριν εντυπωσιασμού και marketing.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε με ένα κλικ εδώ να θυμηθείτε τι γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες, σχετικά με το νέο Honda CBR1000 που εθεάθη να δοκιμάζεται... 
(Φωτό: Motorcycle.com)