Honda CRF 250L 2021

Honda CRF 250 Rally

Honda CRF 250L-Rally 2021: Αλλη μια επιβεβαίωση

Επίσημο ντεμπούτο για τις δύο μικρές adventure μοτοσυκλέτες της Honda στην Ιαπωνία – Δείτε περισσότερα για το τι αλλάζει στα μοντέλα, εν όψει παρουσίασης και για την Ευρώπη.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πριν αρκετό καιρό, δημοσιογράφοι του εξωτερικού είχαν κάνει λόγο για ανανέωση των Honda CRF 250L και CRF 250 Rally για το 2021 και τώρα, οι πληροφορίες ξανάρχονται και πιο επίσημα: Τα δύο μοντέλα παρουσιάστηκαν στην Ιαπωνική αγορά και οι πρώτες πληροφορίες για τις αλλαγές είναι εδώ.
 
Τα μοντέλα θα αποκτήσουν νέο εκκεντροφόρο εισαγωγής και κατά συνέπεια νέο χρονισμό βαλβίδων, έτσι ώστε περισσότερη ισχύς να είναι διαθέσιμη στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Νέες θα είναι και οι σχέσεις του κιβωτίου με τις πρώτες 5 να είναι κοντύτερες και η 6η μακρύτερη. Ακόμα, ο κινητήρας θα επωφεληθεί από νέο φίλτρο αέρα, σωλήνωση εξάτμισης και σιγαστήρα και νέο χρονισμό ανάφλεξης, προφανώς ώστε να συμμορφώνεται με τις Euro 5 προδιαγραφές.
 
Επιπλέον, τα μοντέλα θα είναι ελαφρύτερα κατά 4 κιλά με νέο ζύγισμα, ώστε η μάζα τους να συγκεντρωθεί ακόμα πιο κεντρικά. Ο κινητήρας θα τοποθετηθεί ελαφρώς ψηλότερα με την απόσταση από το έδαφος να δηλώνεται 30 χιλιοστά μεγαλύτερη, ενώ οι διαδρομές των αναρτήσεων αυξάνονται κατά 10 και 20 χιλιοστά εμπρός και πίσω αντίστοιχα. To CRF 250L έχει μικρότερο πλάτος για ευκολότερη πρόσβαση στην σέλα από τους αναβάτες, ενώ το τιμόνι θα είναι ρυθμισμένο για μια πιο «όρθια» θέση για τον αναβάτη.
 
Από την άλλη, το CRF 250 Rally παίρνει μια νέα σέλα πλατύτερη κατά 20 χιλιοστά με ελαστικές βάσεις για μείωση των κραδασμών, ενώ το ρεζερβουάρ του θα είναι νέο χωρητικότητας 12 λίτρων. Και τα δύο μοντέλα θα εξοπλιστούν με LED νέο φωτιστικό σώμα εμπρός και φλας, ενώ η οθόνη LCD έχει επαναρυθμιστεί ώστε να είναι πιο ευανάγνωστη. Περιμένουμε και την επίσημη παρουσίαση τους για την Ευρώπη.