Αυτό είναι το Honda CBR250RR του 2020, όπως λένε οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι.

Αυτό είναι το Honda CBR250RR του 2020, όπως λένε οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι.

Honda CBR250RR 2020: Ακόμα πιο δυνατό

Ανανεώνεται στα σημεία και γίνεται πιο δυνατό το Honda CBR250RR του 2020, ωστόσο το «όχι» για εισαγωγή του στην Ευρώπη παραμένει… Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το εντυπωσιακό, αιχμηρό και αρκετά «γρήγορο» Honda CBR250RR βγήκε στην παραγωγή το 2017 ως μια ιδιαίτερα σπορ μοτοσυκλέτα, στην «μικρή» κατηγορία των 250 κυβικών. Εξαρχής η μοτοσυκλέτα προοριζόταν για «εσωτερική κατανάλωση» στις αγορές της Ασίας, ωστόσο η Kawasaki παρουσίασε φέτος την δική της απάντηση: Το νέο ZX-25RR, με τον τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα. Η Honda ετοιμάζει την απάντηση της με ανανέωση του CBR250RR, όπως λένε οι τοπικές πηγές.

Πιο συγκεκριμένα, η μοτοσυκλέτα θα γίνει ισχυρότερη, αγγίζοντας τους 41 ίππους οι οποίοι σημειωτέον, ότι είναι από τους περισσότερους που έχουν «βγει» ποτέ από ατμοσφαιρικό δικύλινδρο μοτέρ στα 250 κυβικά! Κάπως έτσι η Honda θέλει να δει στα μάτια τον ανταγωνιστή της, το ZX-25R που αποδίδει μέχρι και 45 άλογα.

Ακόμα, η μοτοσυκλέτα θα αποκτήσει quickshifter για ανεβάσματα αλλά και κατεβάσματα, ενώ θα εξοπλιστεί και με συμπλέκτη ολίσθησης. Επιπλέον, το μοντέλο καθώς χρησιμοποιεί ride-by-wire σύστημα γκαζιού, θα εξοπλιστεί και με 3 riding modes. Επιπλέον, το CBR θα αποκτήσει και –τουλάχιστον- ένα ακόμα νέο χρώμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν μορφή επίσημης ενημέρωσης από την ίδια την Honda, αλλά είναι ρεπορτάζ των τοπικών μέσων μοτοσυκλέτας.



Δυστυχώς, ακόμα δεν υπάρχει απάντηση για το αν το πολύ δελεαστικό CBR250RR θα έρθει στην Ευρώπη, ενώ με το Euro5 σε ισχύ το θέμα γίνεται ακόμα δυσκολότερο για κάθε μοτοσυκλέτα με πολύστροφο κινητήρα και υψηλή απόδοση. Κάποιες φήμες έκαναν λόγο για έναρξη της διάθεση του στην Ευρώπη μέσα σε αυτό το έτος, ωστόσο προς το παρόν δεν μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα.

(Φωτό: Young Machine)