Honda CB500X Ronin

Πως κάνεις μια από τις πλέον πετυχημένες commuter παγκοσμίως, μια μοτοσυκλέτα που είναι προέκταση του εαυτού σου και του γούστου σου; Την customάρεις!

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda CB500X δεν είναι πετυχημένη μόνο στην Ελλάδα. Όντας μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να κάνει πρακτικά τα πάντα, η CB500X πουλά σα ζεστό ψωμί σε πολλές αγορές του κόσμου. Ωστόσο, παραμένει μια χαμηλών τόνων μοτοσυκλέτα εμφανισιακά –όχι κακό, μιας και η αποστολή της είναι συγκεκριμένη. Τι γίνεται όμως όταν μια τέτοια μηχανή πέσει στα χέρια ενός πολύ απαιτητικού ιδιοκτήτη;  

Η συγκεκριμένη CB500X –ναι, τέτοια μοτοσυκλέτα κρύβεται πίσω από την τελική δημιουργία- ήταν έμπνευση του οίκου Smoked Garage και του Nicko Eigert. Θέλοντας να αποτάξει τον συντηρητικό μανδύα από το CB500X και αν αναδείξει την εξαιρετική μοτοσυκλέτα κάτω από τα πλαστικά, ο Eigert αποφάσισε να την μετατρέψει σε ένα Scrambler.

H μεγαλύτερη αλλαγή πάνω της φυσικά είναι η εμφάνισή της, με το στοκ κοστούμι να έχει πάρει τον… αγύριστο δρόμο και στην θέση του, να χρησιμοποιούνται χειροποίητα τμήματα. Δείτε το ρεζερβουάρ, τον πίσω κοκοβιό, το φτερό εμπρός και τα καλύμματα του ψυγείου και το μικρό μασκάκι εμπρός. Τα τμήματα φτιάχτηκαν από αλουμίνιο, σφυρηλατημένα στο χέρι!

Όπως είναι αναμενόμενο, custom είναι και η σέλα, τα γκριπ, ενώ οι τροχοί είναι νέοι, μεγαλύτεροι και ακτινωτοί. Ο Eigert αναδιοργάνωσε κατόπιν την καλωδίωση της μοτοσυκλέτας, τοποθετώντας φώτα, φλας και πίσω φανάρι LED και νέους καθρέφτες bar end.

To αποτέλεσμα είναι ένα πανέμορφο και μη αναγνωρίσιμο CB500X! Ελπίζουμε να μην πιστέψατε ότι τα «ταπεινά», αθόρυβα αστικά μοντέλα δεν customάρονται…