Το νέο χρώμα Pearl Glare White Tricolour και στην Africa Twin 2021.

Το νέο χρώμα Pearl Glare White Tricolour και στην Africa Twin 2021.

Το νέο χρώμα Pearl Glare White Tricolour και στην Africa Twin 2021.

Honda Africa Twin 1100 2021: Με νέο χρώμα

Την προσθήκη του πλέον αγαπητού «tricolor» χρώματος της στις διαθέσιμες επιλογές για το Africa Twin του 2021, έκανε η Honda. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το Honda Africa Twin 1100 παρουσιάστηκε φέτος, ως νέο μοντέλο, ανεβάζοντας τον κυβισμό του δικύλινδρου κινητήρα, εναρμονιζόμενο με τις προδιαγραφές Euro5 και με αρκετές αλλαγές στο πλαίσιο, την θέση οδήγησης και την εμφάνιση. Σήμερα, η Honda ανακοίνωσε την έκδοση 2021 του μοντέλου, η οποία αποκτά μια νέα απόχρωση.
 
Μιλάμε για την Pearl Glare White Tricolour, η οποία είναι η τελευταία ενσάρκωση της χαρακτηριστικής τριχρωμίας της Honda, δηλαδή λευκό με μπλε και κόκκινο, που προέρχεται απευθείας από τους αγώνες και το ένδοξο παρελθόν των μοντέλων της. Η απόχρωση, που μέχρι φέτος ήταν διαθέσιμη μόνο στην «μεγάλη» έκδοση, δηλαδή την Africa Twin Adventure Sports, τώρα έρχεται ως επιλογή και στο βασικό μοντέλο. Οι άλλες δύο αποχρώσεις, μαύρο και κόκκινο, συνεχίζουν να διατίθενται κανονικά. Δεν θα γίνουν άλλες αλλαγές στο μοντέλο, όπως αναφέρεται. 
 
Παράλληλα, η Honda ανακοίνωσε και άλλες αλλαγές, όσον αφορά τα μοντέλα της σειράς CB650 και σε μηχανολογικό επίπεδο. . Μείνετε συντονισμένοι.  
 

  • Δασκαλόπουλος Αργύριος

    Χωρίς χρυσές ζάντες, χρυσό πιρούνι και μπλε σέλα δεν είναι αυθεντικό τρικολόρ.