net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Acton Inc. παρουσίασε το M Scooter, ένα ηλεκτρικό μοντέλο που διπλώνει και μεταφέρεται ευκολότερα.

Διπλώνοντας το τιμόνι, τη σέλα και τους πίσω τροχούς, το M Scooter είναι έτοιμο για μεταφορά.

Ηλεκτρικό scooter που διπλώνει

Η Acton Inc. ειδικεύεται σε οχήματα προσωπικής μετακίνησης και παρουσίασε ένα νέο ηλεκτρικό scooter, το οποίο μπορεί να διπλώσει και να μειωθεί σε μέγεθος κατά το ήμισυ!

 

Το scooter ονομάζεται M Scooter και έχει διαστάσεις 102,4 x 65,5 x 111 εκατοστά στην κανονική του μορφή. Στην περίπτωση όμως που ο ιδιοκτήτης του θέλει όχι να το οδηγήσει, αλλά να το μεταφέρει, το τιμόνι, η σέλα και οι πίσω τροχοί διπλώνουν, με αποτέλεσμα οι διαστάσεις του να μειώνονται στα 97,3 x 52,1 x 78,5 εκατοστά. Βέβαια, δε μεταμορφώνεται και σε… βαλίτσα που σου επιτρέπει να τη μεταφέρει στο χέρι, καθώς το βάρος του παραμένει ίδιο στα 31,8 κιλά. Ωστόσο, μπορεί να χωρέσει με ευκολία σε αυτοκίνητα και αλλού.

Το M Scooter διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 250 W και αγγίζει την τελική ταχύτητα των 24 χλμ./ώρα. Χρησιμοποιεί μια μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία μπορεί να φορτιστεί σε 2 έως 5 ώρες και να δώσει στο scooter αυτονομία έως και 24 χιλιομέτρων.

Το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, ωστόσο, δεν έχει φτάσει ακόμη στο στάδιο της παραγωγής. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτούνται χρήματα που σκοπεύουν να συγκεντρώσουν μέσω καμπάνιας στο Kickstarter. Η συγκεκριμένη καμπάνια θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, όταν θα είναι δυνατές και οι πρώτες προ-παραγγελίες. Η τιμή του αναμένεται να αγγίζει τα 1.799 δολάρια (περίπου 1330 ευρώ).

Μπορείτε, τέλος, να δείτε, το βίντεο του M Scooter που ανάρτησε η Acton Inc. στο Vimeo.

 

ECO-moto-news - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ