Ηλεκτρικά ποδήλατα RKS από την ESF

Μάθε τα πάντα για δυο από τα πρακτικότερα ηλεκτρικά ποδήλατα της RKS και δες πώς θα τα αποκτήσεις πιο εύκολα από ποτέ.

ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα ήρθαν για να μείνουν και δεν είναι απλά μια μόδα της εποχής που θα περάσει σύντομα. Αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς τα πλεονεκτήματα είναι πολλά. Μπορούν να αποτελέσουν το καθημερινό μέσο μετακίνησής σου, αν οι αποστάσεις που πρέπει να διανύσεις και ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου το επιτρέπουν, ενώ απαλλάσσεσαι από όλα τα πάγια έξοδα που συνοδεύουν τη χρήση ενός συμβατικού οχήματος, όπως βενζίνες, ασφάλιση, service και τέλη κυκλοφορίας. Η φόρτισή τους γίνεται μέσα σε λίγες ώρες και κοστίζει μόλις μερικά λεπτά του ευρώ. Ταυτόχρονα διατηρείς το σώμα σου σε φόρμα και μάλιστα τα διαφορετικά επίπεδα υποβοήθησης που προσφέρουν σου επιτρέπουν να ελέγχεις εσύ την ένταση της άσκησης. Το βασικό μειονέκτημα των ηλεκτρικών ποδηλάτων ήταν η «τσιμπημένη» τιμή αγοράς, όμως αυτό αποτελεί παρελθόν χάρη στην ESF που διαθέτει μεγάλη γκάμα από ετοιμοπαράδοτα ηλεκτρικά ποδήλατα της RKS. Ας γνωρίσουμε δυο από τα πιο δημοφιλή.

RKS XR6
Τιμή: 1.080 ευρώ


Το XR6 είναι ένα fat bike, που σημαίνει ότι οι τροχοί των 26 ιντσών που διαθέτει «φοράνε» φαρδιά ελαστικά πάχους 4 ιντσών που προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και είναι κατάλληλα για χρήση σε άσφαλτο και χώμα. Είναι εφοδιασμένο με ηλεκτροκινητήρα Ηupo 250W, ο οποίος παίρνει ρεύμα από μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου Tianneng 48V 10Ah. Η φόρτισή της διαρκεί 4 με 6 ώρες και προσφέρει αυτονομία 35 με 45 χιλιόμετρα, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 25 χιλιόμετρα την ώρα όπως ορίζεται από τον νόμο. Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου για χαμηλό βάρος και συνεργάζεται με υδραυλικό πιρούνι, που απορροφά τις ανωμαλίες του δρόμου και σε κρατά ξεκούραστο. Διαθέτει 6 ταχύτητες που φέρουν την υπογραφή της κορυφαίας του είδους Shimano, LED εμπρός φωτιστικό σώμα που το χειρίζεσαι από κουμπί στο τιμόνι, αλλά και λασπωτήρες εμπρός και πίσω. Την πέδηση αναλαμβάνουν μηχανικά δισκόφρενα εμπρός και πίσω. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες παρέχονται στον αναβάτη από μια ευανάγνωστη LCD οθόνη.


RKS RSIII-PLUS-13Α
Τιμή: 1.375 ευρώ


Η πρακτικότητα περνάει σε άλλο επίπεδο με το σπαστό ηλεκτρικό ποδήλατο RSIII-PLUS13Α της RKS. Οι μεντεσέδες που υπάρχουν στον σκελετό, τη σέλα, τα πετάλια και το τιμόνι του επιτρέπουν να διπλώνει και να μεταφέρεται εύκολα. Ο μικρός χώρος που πιάνει διπλωμένο σου επιτρέπει να το παίρνεις μαζί σου στα μέσα μεταφοράς που πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να πας οπουδήποτε μέσα στην πόλη. Είναι ιδανική λύση, σε περίπτωση που ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης μέσα στο σπίτι είναι περιορισμένος, ενώ μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα με το αυτοκίνητο χωρίς να χρειάζεσαι σχάρα. Ο κινητήρας των 250W προέρχεται από την RKS και τροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 36V 13 Ah της Samsung. Φορτίζει σε 4 με 6 ώρες και δίνει αυτονομία 45 με 70 χιλιόμετρα ανάλογα το επιλεγμένο mode λειτουργίας. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου, ενώ από το ίδιο υλικό είναι οι ζάντες των 20 ιντσών. Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος καθώς περιλαμβάνει σχάρα, εμπρός και πίσω λασπωτήρες, κόρνα, φωτιστικά σώματα μπρος – πίσω και LCD οθόνη.

Αυτά και πολλά ακόμα ηλεκτρικά ποδήλατα της RKS είναι άμεσα διαθέσιμα στην ESF και χάρη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» μπορείτε να τα αποκτήσετε με επιδότηση 40% από την καθαρή αξία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Στέφανου Σαράφη 15, Αιγάλεω Τ.Κ.: 12241
Τηλ: 210-5757227
Fax: 210-5787342   
 
Ηλέκτρας 5, Καλαμαριά Τ.Κ.: 55134
Τηλ: 2310-805180 και 2310-805181
Κινητό: 6948880425
Fax: 2310-805387  

Αγαπήνωρος 12, Πάφος Τ.Κ.: 8049
Τηλ: 00357 26945221
 
e-mail: info@esforce.gr
www.esforce.gr
Facebook Page