• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Harley on tour 2019: Οδήγησε όλα τα μοντέλα

 

Προλάβετε να κλείσετε θέση στο Harley on Tour και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα του 2019! Δείτε περισσότερα…

H Harley-Davidson φέρνει κοντά σας 23 μοντέλα της γκάμας του 2019 μέσα από τα οποία μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να πραγματοποιήσεις ένα test ride.

Η Harley-Davidson, ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία με την άφιξη του Harley On Tour 2019 στην Ελλάδα, του μεγάλου test ride event, προσφέροντας τη δυνατότητα στους λάτρεις της μάρκας να κινηθούν πέρα από τα συνηθισμένα.

Το Harley On Tour, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία, τόσο για τους ιδιοκτήτες Harley  που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσικλέτα τους, όσο και για τους λάτρεις της μάρκας, που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson να κανονίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσικλέτα που τους ταιριάζει περισσότερο, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

Το Harley On Tour θα βρίσκεται στην Harley-Davidson Athena (Πειραιώς 187, Αθήνα, τηλ. 210 3410850) στις 11 & 12 Μαΐου 2019. Η ζήτηση είναι μεγάλη για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων για αυτό και η κράτηση θα πρέπει να γίνει έγκαιρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κλείσετε το δωρεάν test ride σας, μπορείτε να καλείτε στο 2103410850.

Με σχεδόν ολόκληρη τη γκάμα της Harley-Davidson στην πόλη, αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον ξεχωριστό κόσμο της Harley, να ζήσουν μια εμπειρία test ride, που μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για το πέρασμα σε μια νέα ζωή ελευθερίας και ταξιδιών.

Επομένως, δεν έχει σημασία πόσο καιρό ονειρεύεστε την ελευθερία, τώρα είναι η ευκαιρία σας να κυνηγήσετε το όνειρο. Με τιμές που ξεκινούν από 7.990 ευρώ για το Harley-Davidson Street 750 και 9.990 ευρώ για το Sportster Iron 883, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για την επόμενη περιπέτειά σας, ξεκινώντας με αυτό το test ride.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ