Η νέα Harley-Davidson Pan America από διάφορες γωνίες λήψης.

Η νέα Harley-Davidson Pan America από διάφορες γωνίες λήψης.

Η νέα Harley-Davidson Pan America από διάφορες γωνίες λήψης.

Η νέα Harley-Davidson Pan America από διάφορες γωνίες λήψης.

Harley-Davidson Pan America: Σε τελική μορφή

Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου Adventure της Harley-Davidson κυκλοφόρησαν στα «μουλωχτά», πριν διαγραφούν όπως όπως. Δείτε το μοντέλο…

Από ότι φαίνεται, το Harley-Davidson Pan America συνεχίζει να βρίσκεται στα «προσεχώς» της Αμερικανικής εταιρείας, χωρίς να επηρεάζεται από το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης «The Rewire» που έχει ανακοινωθεί. Αυτή την φορά, στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν περισσότερες εικόνες του μοντέλο, σε μορφή παραγωγής-ολοκληρωμένης μοτοσυκλέτας χωρίς κανένα καμουφλάζ.
 
Οι φωτογραφίες, όπως ήταν φυσικό, έκαναν τον γύρο του κόσμου: Πρώτη τις ανέβασε μια αντιπροσωπεία Harley-Davidson από τις ΗΠΑ (Farrow), η οποία όμως τις κατέβασε άρον άρον, μετά την αναπόφευκτη διαρροή τους. Σε αυτές, η Pan America εμφανίζεται έτοιμη για κυκλοφορία και αυτό σημαίνει ότι, πιθανότατα, δεν αργεί και η στιγμή της επίσημης παρουσίασης.
 
Η μεγαλειώδης, επιβλητική μορφή της Pan America δεν κρύβεται από τις φωτογραφίες, δείχνοντας μάλιστα πως το μοντέλο παραγωγής μάλλον δεν θα απέχει και πολύ από το concept. Παραδόξως, δεν εμφανίζεται το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας, ωστόσο από τις υπόλοιπες εικόνες διακρίνονται πολλά: Η μορφή της σέλας αναβάτη και συνεπιβάτη, το «γραφείο» με την TFT οθόνη και τους ολοκαίνουργιους διακόπτες, η μορφή του κινητήρα και της εξάτμισης και οι διάφορες στυλιστικές λεπτομέρειες. Παράλληλα, φαίνεται ξεκάθαρα και η ύπαρξη ακτινωτών τροχών με χωμάτινα ελαστικά, πράγμα που σημαίνει ότι το Pan America είναι… ετοιμοπόλεμο ακόμα και για σκληρή χρήση.
 
Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει γνωστοποιηθεί τίποτα επίσημο, όσον αφορά την ημερομηνία αποκάλυψης του τελικού μοντέλου και, κατόπιν, της διάθεσης του στις αγορές. Μείνετε συντονισμένοι…