Η Harley-Davidson Pan America

Η Harley-Davidson Pan America

Η Harley-Davidson Pan America

Harley-Davidson Pan America: Ντεμπούτο το Φλεβάρη

Τελευταίες ειδήσεις εξ Αμερικής: Μένουν μόλις 2 μήνες ακόμα, για την οριστική αποκάλυψη του H-D Pan America, το οποίο επιβιώνει από το Rewire και θα σηματοδοτήσει την νέα εποχή Harley. Δείτε περισσότερα.

Η Harley-Daivdson μίλησε, και επισήμως: Η ώρα της οριστικής αποκάλυψης του Pan America είναι πλέον καθορισμένη! Δημοσιογράφοι εξ Αμερικής έχουν την πληροφορία: Το πρώτο μοντέρνου στυλ adventure bike της εταιρείας θα παρουσιαστεί στις 22 Φεβρουαρίου του 2021, αφού πρώτα ακολουθήσει ένα «preview» στις 19 Ιανουαρίου.
 
Το μοντέλο έτσι θα κλείσει σχεδόν… 3 χρόνια παρουσίας σε επίπεδο πρωτότυπου, αφού τόσο η πανδημία, όσο και οι δραστικές διαρθρωτικές αλλαγές στην Harley-Davidson τα πήγαν όλα πίσω με τα νέα μοντέλα να καθυστερούν. Έχοντας λάβει το πράσινο φως από το σχέδιο The Rewire, το Pan America ετοιμάζεται τώρα για το επίσημο ντεμπούτο. Μαζί με το Pan America, όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, την επιβεβαίωση παίρνει και το Custom 1250, το νέο street μοντέλο που θα φέρει τον ίδιο κινητήρα των 1.250 κυβικών.
 
Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, το H-D Pan America θα αποδίδει περίπου 145 ίππους από τον ολοκαίνουργιο κινητήρα του, ο οποίος θα είναι φυσικά υγρόψυκτος, ενώ η ροπή θα ανέρχεται στα 12,4 kgm. Το μοντέλο έχει παρουσιαστεί ήδη με υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει και οθόνη TFT για την απεικόνιση οργάνων και ενδείξεων αλλά και φρένα της Brembo. Μένει να δούμε πόσα από όλα έχουμε δει ως τώρα θα φτάσουν και στην έκδοση παραγωγής.