Harley-Davidson: Κάνε την custom με 500 ευρώ δώρο

Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα και φτιάξε την Harley σου όπως θέλεις, επωφελούμενος από την προσφορά της HD Athena. Δείτε περισσότερα…

Θέλετε και εσείς να κάνετε custom την Harley σας, αλλά σκέφτεστε τα έξοδα; H Harley Davidson Athena, σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό σας μέσα από μια νέα προσφορά.

Πιο συγκεκριμένα, η Harley-Davidson Athena, εμπνευσμένη από την μεγάλη της νίκη στον παγκόσμιο διαγωνισμό Battle of the Kings του 2016, με την ελληνική NYX, σας προσφέρει 500 ευρώ δώρο για το customizing της μοτοσυκλέτας σας. Η προσφορά ισχύει με την αγορά γνήσιων αξεσουάρ Harley-Davidson και θα τρέξει μέχρι 30 Απριλίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα στο επίσημο δελτίο τύπου που η εταιρεία μας κοινοποίησε.

«Η Harley-Davidson Athena, νικήτρια του διαγωνισμού Battle of The Kings 2016 ανάμεσα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA), με το εμπνευσμένο από την αρχαία θεά Νύχτα δημιούργημα της, σας ενθαρρύνει να πραγματοποιήσετε τα customόνειρα σας και προσφέρει 500 ευρώ για το customization της μοτοσυκλέτας σας, με γνήσια αξεσουάρ Harley-Davidson συνολικής αξίας 2.000¤ έως 30 Απριλίου 2019.

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς στο 2103410850 και εμπιστευθείτε τη μοτοσυκλέτα σας, στους έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους customizersτης Harley-Davidson Athena.»