Το Harley-Davidson Custom 1250

Harley-Davidson Custom 1250: «Επιβίωσε» για παραγωγή

Δεν θα περικοπεί, όπως φαίνεται, το επερχόμενο H-D Custom 1250 για τον σχεδιασμό των μελλοντικών μοντέλων της εταιρείας, παρά το σχέδιο The Rewire. Δείτε περισσότερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό, το Harley-Davidson Custom 1250 δεν θα υποστεί την… καρατόμηση του σχεδίου The Rewire, σε αντίθεση με το Bronx. Τα τελευταία νέα δείχνουν ότι η ενδιαφέρουσα μοτοσυκλέτα της H-D θα παρουσιαστεί τα επόμενα χρόνια, πλάι στο επίσης πολυαναμενόμενο Pan American.
 
Πιο συγκεκριμένα, όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με την H-D γνωρίζουν ότι το Bronx, ένα από τα ολοκαίνουργια πρωτότυπα της Harley, έχει μπει στην κατάψυξη επ΄ αόριστον. Η απόφαση είχε ληφθεί ως μέρος του πλάνου The Rewire, που θέλει να σώσει την H-D κυριολεκτικά από την καταστροφή. Μέχρι πρότινος, μόνο το Pan American είχε επιβεβαιωθεί για παραγωγή, ωστόσο τώρα το Custom 1250 επιστρέφει στην ιστοσελίδα της εταιρείας, μαρκαρισμένο ως «αναμένεται για το 2021».
 
Μπορεί αυτό σαν γεγονός από μόνο του να μην λέει πολλά ακόμα, φαίνεται όμως ότι η H-D ίσως παίρνει πιο πολύ στα σοβαρά, την προσφορά ενός ανάλογου μοντέλου, ειδικά μετά την διακοπή πολλών μοντέλων στην Ευρώπη ελέω Euro 5. Ακόμα, οι αντιδράσεις για τα νέα μοντέλα της H-D (Pan American, Custom 1250, ακόμα και το Bronx) ήταν σε γενικές γραμμές θετικές από τις περισσότερες αγορές. Προς το παρόν, μένουμε εν αναμονή για περισσότερα…