Haritos Moto: Η απόκτηση μοτοσυκλέτας γίνεται εύκολη

Διάβασε εδώ πόσο εύκολο είναι να αποκτήσεις τη μοτοσυκλέτα ή το scooter που επιθυμείς επιλέγοντας απλά τη Haritos Moto.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η Haritos Moto είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μέσα από την πολύχρονη παρουσία στο χώρο γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των αναβατών και στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1989 από τον μηχανικό και οδηγό αγώνων Σπύρο Χαρίτο και σήμερα έχουν ενσωματωθεί στο δυναμικό της και οι δυο γιοι του που έχουν κληρονομήσει το μεράκι και την αγάπη για τη μοτοσυκλέτα από τον πατέρα τους, ενώ έχουν εξειδικευτεί ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα στο κομμάτι του service. Η Haritos Moto διαθέτει πλέον δυο καταστήματα και ασχολείται με το εμπόριο καινούργιων μοτοσυκλετών των εταιρειών SYM, Daytona, Quadro και Evo Moto, ενώ αναλαμβάνει την επισκευή ή τη συντήρησή τους προσφέροντας πιστοποιημένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της.

Η εταιρεία διαθέτει ακόμα μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Το να βρεις το ανταλλακτικό που ψάχνεις είναι εύκολη υπόθεση χάρη στο απλό μενού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη μάρκα και το μοντέλο και όλα τα κατάλληλα ανταλλακτικά θα εμφανιστούν στην οθόνη σου.

Όλες τις αγορές σου, είτε πρόκειται για μοτοσυκλέτα, scooter, ανταλλακτικό ή αξεσουάρ μπορείς να τις κάνεις και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα με ένα κλικ στο haritosmoto.gr και μάλιστα οι αγορές κάποιων μοντέλων μπορεί να γίνουν σε άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, ενώ για όλα τα άλλα μπορείς να επωφεληθείς από τα χρηματοδοτικά προγράμματα χαμηλού επιτοκίου και να εξοφλήσεις σε μέχρι 48 δόσεις. Όλα τα μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα στα καταστήματα της Haritos Moto και αποστέλλονται άμεσα.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Βουλιαγμένης 271, Αγ. Δημήτριος

Τηλ.: 210 9704045
 

Λιοσίων 201, Αθήνα

Τηλ.: 21 8320976

haritosmoto.gr

 

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 20:00


Διαβάστε ακόμα: