Haritos Moto: Ανταλλακτικά στην πόρτα σου

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Haritos Moto μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1989 από τον Σπύρο Χαρίτο μηχανικό και οδηγό αγώνων με σκοπό να προσφέρει με την εμπειρία του και κάτι καινούργιο στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Στην πορεία ενσωματώθηκαν στο δυναμικό της επιχείρησης και οι δυο γιοι μηχανικοί νέας γενιάς με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Το υπεύθυνο και οργανωμένο συνεργείο αναλαμβάνει την συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας, με πιστοποιημένες υπηρεσίες από τις εταιρίες SYM, Daytona, Quadro, ενώ στην έκθεση θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα των εταιρειών, αλλά και πολλές επιλογές σε μεταχειρισμένα.

Η εταιρεία διαθέτει ακόμα ανταλλακτικά τα οποία μπορείς να προμηθευτείς και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα με ένα κλικ στο haritosmoto.gr. Το να βρεις το ανταλλακτικό που ψάχνεις είναι εύκολη υπόθεση χάρη στο απλό μενού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη μάρκα και το μοντέλο και όλα τα κατάλληλα ανταλλακτικά θα εμφανιστούν στην οθόνη σου. Ακόμα υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα βελτίωσης της TechPulley αλλά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας όπως βαλίτσες, ζελατίνες, σχάρες, θερμικά καλύμματα και άλλα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη όπως κράνη, μπουφάν, αδιάβροχα, γάντια και ισοθερμικά.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Βουλιαγμένης 271, Αγ. Δημήτριος

Τηλ.: 210 9704045
 

Λιοσίων 201, Αθήνα

Τηλ.: 21 8320976
 

haritosmoto.gr

 

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 17:00