• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Hagon Monoshocks / ελατήρια για Honda NC - Integra

Ετοιμοπαράδοτα αμορτισέρ Hagon Monoshocks και ελατήρια εμπρός συστήματος σε προνομιακή τιμή, για HONDA NC αλλά και τα δημοφιλέστερα μοντέλα της αγοράς.

HONDA: Ευελιξία και άνεση, στα 750 κυβικά.

Mε την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα του Αγγλικού εργοστασίου, πλήρως ρυθμιζόμενο, CNC Machined αμορτισέρ αζώτου - λαδιού, με Heavy-Duty άξονα 18mm Hard Chrome, μικρομετρικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου & με δυνατότητα προσθήκης υδραυλικού ρυθμιστή, single circuit ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης & επαναφοράς, πλήρως επισκευαζόμενο και με δύο (2) χρόνια εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα! Επιπλέον, όπως σε όλο τον κατάλογο της Hagon, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας/κατασκευής σύμφωνα με το βάρος του αναβάτη, το στυλ οδήγησης και τη χρήση. Ολοκληρώστε το σετ με progressive ελατήρια εμπρός συστήματος, προοδευτικής προφόρτισης και μεταμορφώστε την μοτοσυκλέτα σας!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όλα τα προϊόντα Hagon καλύπτονται από (2) δύο χρόνια – εως εφ`όρου ζωής εγγύηση, για απεριόριστα χιλιόμετρα και βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σας τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και της απόδοσης.

Τιμή: 524 ευρώ

SPEEDY Α.Σ. ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ
Λ. Ηρακλείου 191,
14231, Ν. Ιωνία Αττικής ,

Ρωτήστε περισσότερα