• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Η συλλεκτική Aprilia RS660 Limited Edition σε περιμένει

Η συλλεκτική Aprilia RS660 Limited Edition σε περιμένει

Η περιορισμένης παραγωγής Aprilia RS660 Limited Edition έφτασε στην Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι και σε περιμένει να τη δεις από κοντά και να την αποκτήσεις.

APRILIA: scooters με off-road γονίδια στα 125 κ 200 κυβικά

Ύστερα από τη κυριαρχία της Aprilia στο αμερικάνικο πρωτάθλημα Twin Cup του MotoAmerica, στο οποίο νίκησε τους 10 από τους 13 αγώνες, αποφάσισε να το γιορτάσει με την παρουσίαση μιας περιορισμένης παραγωγής, ειδική έκδοση του Aprilia RS 660. Η συγκεκριμένη φέρει τα χρώματα της αμερικάνικης σημαίας και θα παραχθεί μόνο σε 1.500 κομμάτια, ενώ ένα από αυτά και συγκεκριμένα το μοντέλο με αύξοντα αρθιμό 694, βρίσκεται ήδη στην Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παρόμοια χρώματα με την Aprilia RS660 Limited Edition του 2022, είχε και η αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Kaleb De Keyrel στον τελευταίο αγώνα στην πίστα της Vallelunga, του πρωταθλήματος Twins Cup  του AMA. Το βασικό χρώμα της είναι λευκό με λεπτομέρειες σε μπλε και κόκκινους συνδυασμούς, ενώ τα πλαϊνά φτερά διακοσμούνται από αστέρια της αμερικάνικης σημαίας.Στο κομμάτι των τεχνικών χαρακτηριστικών και των επιδόσεων δεν υπάρχει καμία διαφορά σε σχέση με το «κοινό» μοντέλο. Η νέα έκδοση ξεχωρίζει από τον έξτρα αγωνιστικό εξοπλισμό, όπως το μονόσελλο κάλυμμα, την μεγαλύτερη και αεροδυναμική ζελατίνα και ένα λογισμικό που διευκολύνει την χρήση quick-shifter σε αγωνιστικού τύπου ανάποδο κιβώτιο. Επιπλέον, πέρα από τους χρωματικούς συνδυασμούς, η  RS660 Limited Edition θα φέρει ταμπελάκι όπου θα αναγράφεται ο αύξων αριθμός.

Η Aprilia RS660 Limited Edition βρίσκεται στην κάθετη μονάδα Piaggio / Aprilia Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι με την τιμή της να έχει καθοριστεί στα 12.190 ευρώ. Όπως και όλες οι μοτοσυκλέτες της Aprila, συνοδεύεται χωρίς επιπλεόν κόστος από ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα. Αυτό περιλαμβάνει 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »