To Horwin CR6, στο οποίο βασίζεται το πρωτότυπο των δοκιμών.

To Horwin CR6, στο οποίο βασίζεται το πρωτότυπο των δοκιμών.

H Horwin εξετάζει τις μπαταρίες νιοβίου για μοτοσυκλέτες

Στην διαρκή έρευνα για καλύτερες και πιο χρηστικές μπαταρίες, για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, οι ιδέες και οι προτάσεις των κατασκευαστών είναι πολλές.

Μπαταρίες τιτανίου-νιοβίου προτείνει η Horwin

Η Horwin είναι μία από τις εταιρείες που δραστηριοποιείται στα ηλεκτροκίνητα δίκυκλα, με έδρα την Γερμανία. Σύμφωνα με διεθνείς πηγές, η εταιρεία αναπτύσσει μια νέα τεχνολογία μπαταριών, που θα φέρουν δραστική μείωση στον χρόνο φόρτισης, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων. Αυτές οι νέες μπαταρίες, θα κάνουν χρήση οξειδίου τιτανίου-νιοβίου και θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Horwin με την βραζιλιάνικη εταιρεία ειδικών του νιοβίου CBMM και την Toshiba.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επαναφόρτιση σε 10 λεπτά και ζωή 20.000 κύκλων φόρτισης!

Όπως λέει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, με την χρήση της τεχνολογίας τιτανίου-νιοβίου, οι νέες μπαταρίες θα μπορούν να επαναφορτίζονται μόλις σε 10 λεπτά, ενώ η Horwin πιστεύει ότι η προσφερόμενη αυτονομία στα δίκυκλα, θα αυξηθεί σημαντικά. Παράλληλα, οι νέες αυτές μπαταρίες θα μπορούν να φορτιστούν και να αποφορτιστούν ως και 20.000 φορές, που σύμφωνα με την Horwin είναι ένα μεγάλο άλμα από τα σημερινά δεδομένα.

Σύντομα οι δοκιμές, διαθέσιμες από το 2024

Η Horwin θέλει να περάσει σύντομα, στην φάση δοκιμών των νέων μπαταριών τιτανίου-νιοβίου, καθώς όπως δηλώνει η επικεφαλής της Horwin Βραζιλίας, Princilla Favero, οι μοτοσυκλέτες με τέτοιου τύπου μπαταρίες θα είναι διαθέσιμες στην χώρα, το 2024. Οι δοκιμές γίνονται σε μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα, που βασίζεται στο Horwin CR6: Μια μοτοσυκλέτα με έναν ηλεκτροκινητήρα 8,3 ίππων, που προσφέρει αυτονομία 150 χιλιομέτρων. Η Horwin θέλει να δει, μια σημαντική αύξηση στο τελευταίο νούμερο…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »