H κυρία Italica Grondola

Ξεπέρασε τον κορωνοϊό, θέλει να γνωρίσει τον Rossi!

H απίστευτη, ενθαρρυντική ιστορία μιας Ιταλίδας κυρίας ετών 102, η οποία όχι απλώς ανάρρωσε από τον COVID-19, αλλά θέλει να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο της όνειρο! Δείτε περισσότερα…

Στην βάναυσα χτυπημένη από τον κορωνοϊό Ιταλία –τα νούμερα κρουσμάτων και νεκρών είναι γνωστά, δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε και εδώ – η ελπίδα δεν έχει πεθάνει ακόμη. ¶νθρωποι που ξεπέρασαν την ασθένεια μάλιστα, ενθαρρύνουν Ιταλούς και όχι μόνο, να μην το βάλουν κάτω. Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία της κυρίας Italica Grondona, η οποία είναι 102 χρονών, νόσησε και κέρδισε την μάχη με τον κορωνοϊό!

Η είδηση προφανώς έχει κυκλοφορήσει ευρύτατα στην γειτονική μας χώρα αλλά και παγκοσμίως, αφού μια γυναίκα που βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες του ιού και είναι μάλιστα τόσο προχωρημένης ηλικίας κατάφερε να τον ξεπεράσει. Ωστόσο, η κυρία Italica έχει και ένα ακόμα μεγάλο όνειρο, το οποίο δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα: Θέλει να γνωρίσει από κοντά τον Valentino Rossi!

Όπως χαρακτηριστικά λένε οικείοι της άνθρωποι, η κυρία Grondona έχει δυναμικό και ανεξάρτητο χαρακτήρα, παραμένει πάντα χαρούμενη, λατρεύει την μουσική και το χορό, ενώ δύο από τα είδωλα στην ζωή της είναι ο Freddie Mercury και ο Valentino Rossi.

Με την Italica επικοινώνησε τηλεφωνικά ο ίδιος ο πρόεδρος της περιοχής της Liguria στην Ιταλία, ο Giovanni Toti, ο οποίος δήλωσε: «Ήθελα να την ακούσω προσωπικά στο τηλέφωνο, γιατί έγινε ένα σύμβολο ελπίδας για όλους μας. Είναι επίσης ένα παράδειγμα του πως αντιμετωπίζουμε όλα τα κρούσματα ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν υπάρχουν διακρίσεις. (…) Η ζωή όλων μας είναι πολύτιμη, φυσικά και αυτή των παππούδων μας για τους οποίους παλεύουμε κάθε μέρα. Η ιστορία της έχει κάνει το γύρω του κόσμου».

Εμείς τώρα ελπίζουμε, η κυρία Italica να καταφέρει να γνωρίσει από κοντά και τον Valentino Rossi!