• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Furygan: Εξοπλίσου με ασφάλεια

Furygan: Εξοπλίσου με ασφάλεια

H Furygan πρωτοστατεί στην Ευρώπη από το 1969, συνδυάζοντας την εξαιρετική τεχνική απόδοση ασφαλείας με τη μοναδική γαλλική της φινέτσα!

Η γαλλική εταιρεία με παρουσία στο MotoGP, που λαμβάνει ευρεία αποδοχή από το ευρωπαϊκό κοινό, έχει αναπτύξει μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ και εξοπλισμού αναβάτη, τα οποία πέρα από αγωνιστική χρήση, καλύπτουν και την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στη συλλογή της Furygan θα βρείτε επιλογές που συνδυάζουν την ασφάλεια με το urban style (μπουφάν, γάντια, παντελόνια, αξεσουάρ, τσάντες, παπούτσια, T- Shirts, μπαλακλάβες αλλά και αγωνιστικές στολές).
Η προσθήκη του προστατευτικού υλικού D30 ® στα προϊόντα της, έφερε την επανάσταση στον εξοπλισμό ασφαλείας του αναβάτη, αφού λόγω της εύκαμπτης και μαλακής υπόστασής του επιτυγχάνεται μέγιστη άνεση και «αόρατη» ασφάλεια.
Η μεγάλη εμπειρία της Furygan επιβεβαιώνεται και από τη συνεργασία της με την In &Motion, με την οποία δημιούργησε τον δικό της αερόσακο «Fury Air Bag System», αυξάνοντας έτσι το επίπεδο τεχνογνωσίας και αξιοπιστίας. Με σύμβολο τον πάνθηρα, η Furygan, συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά και να αποκτά όλο και περισσότερους πιστούς φίλους παγκοσμίως.
Βρείτε όλη τη συλλογή της Furygan αποκλειστικά στη Motoway Καμπράνης Α.Ε., στο δίκτυο συνεργατών της και στο www.motoway.gr.

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59,
54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,

Ρωτήστε περισσότερα