• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Προπόνηση με χρονομέτρηση στα Μέγαρα, αυτή την Κυριακή.

Extreme Trackdays: Στα Μέγαρα την 1η Μαρτίου

 

Ένα track day με χρονομέτρηση στην πίστα των Μεγάρων πραγματοποιεί την Κυριακή η Extreme Trackdays. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Με στόχο την ασφάλεια των συμμετεχόντων αλλά και την μεγαλύτερη  δυνατή οδηγική ευχαρίστηση η EXTREME TRACKDAYS διοργανώνει την Κυριακή 1 Μαρτίου χρονομετρημένες δοκιμές για μοτοσυκλετιστές κάθε επιπέδου. Η χρονομέτρηση θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την κατηγοριοποίηση των αναβατών, την αντικειμενική τοποθέτησή τους στα αντίστοιχα γκρουπ και την μεγιστοποίηση της ασφάλειας.

ΩΡΑΡΙΟ: 11.00-18.30
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 10.00π.μ -16.00μ.μ
ΤΕΣΣΕΡΙΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ
ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ: 6session των 20 λεπτών
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ: 5 session των 30 λεπτών

Σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν  πλοηγοί-εκπαιδευτές  για επίλυση οδηγικών αποριών και επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας αλλά και βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα.

Το σύντομο οδηγικό σεμινάριο που διεξάγεται από καταξιωμένους αναβάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι δωρεάν.
Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτικός και θα διεξαχθεί από τον Κώστα Σκαφίδα.

Η Skafidas RacingWorkshop θα προσφέρει δωρεάν ρύθμιση των αναρτήσεων και πλήρες σέρβις ελαστικών με  δυνατότητα πώλησης καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες. Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 211 0171856 & 6933139139.

Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων  φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη.
Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Φωτογράφος θα είναι ο καταξιωμένος Βασίλης Κωστάκος.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε email στο sotzaf@techlink.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την αντίστοιχη διεύθυνση και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ