• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Έτσι θα προετοιμαστείς σωστά για τις πρώτες βροχές

Έτσι θα προετοιμαστείς σωστά για τις πρώτες βροχές

Δες, τώρα, πώς ο σωστός εξοπλισμός αναβάτη και μοτοσυκλέτας, αλλά και ο τρόπος οδήγησης θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις πρώτες βροχές.

Αλλαξε λάστιχα, αν είναι φθαρμένα

Το κομμάτι των ελαστικών που έρχεται σε επαφή με την άσφαλτο είναι πολύ μικρό και φροντίζει να σε κρατάει με ασφάλεια στον δρόμο. Το φθινόπωρο και το χειμώνα, οι χαμηλές θερμοκρασίες και η ολισθηρότητα ενός βρεγμένου δρόμου κάνουν τα ελαστικά να δουλεύουν υπερωρίες. Για να τους δώσεις την ευκαιρία να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στα καθήκοντά τους, θα πρέπει να τα έχεις πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να ελέγχεις τακτικά τις πιέσεις τους.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έχε μαζί σου αδιάβροχα

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο, η ημέρα να ξεκινάει με ηλιόλουστο καιρό και στην πορεία αυτός να χαλάει και να έρχεται κρύο και μπόρες. Για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τα τερτίπια του καιρού, θα πρέπει να είσαι και κατάλληλα προετοιμασμένος. Ένα σετ αδιάβροχα, θα σε κρατήσει στεγνό κατά τη διάρκεια της μετακίνησής σου και μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου, αφού έχει μικρό βάρος και δεν πιάνει πολύ χώρο.

Πάρε μπουφάν με αφαιρούμενη επένδυση

Αυτή την εποχή, η πρωινή δροσιά μπορεί να μετατραπεί σε ζέστη το μεσημέρι και ξανά σε δροσιά το βράδυ. Είναι, λοιπόν, απαραίτητο το μπουφάν σου να μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές της θερμοκρασίας. Διάλεξε κάποιο που να διαθέτει μια εσωτερική επένδυση που να αφαιρείται, ώστε να τη χρησιμοποιείς μόνο όταν τη χρειάζεσαι. Όταν κρυώνεις ή ζεσταίνεσαι, η προσοχή σου αποσπάται και είναι πιο εύκολο να εμπλακείς σε κάποιο ατύχημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »