Έτσι θα βελτιώσεις το scooter σου

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις αποτελεσματικά το scooter σου σε όλους τους τομείς.

Αν θέλεις να βελτιώσεις τις επιδόσεις του scooter σου και να το κάνεις να ξεχωρίζει πρέπει να εμπιστευτείς κάποιον με την κατάλληλη τεχνογνωσία και τα σωστά υλικά. Η βελτίωση απαιτεί να γίνουν σημαντικές επεμβάσεις που μπορεί να είναι μη αναστρέψιμες και επειδή δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να έχεις θέματα αξιοπιστίας πρέπει να απευθυνθείς σε ειδικούς. Η Piaggio Xanthoulis παρέχει εξειδικευμένες βελτιώσεις στα δίκυκλα του ιταλικού οίκου σε όλους τους τομείς, αναβαθμίζοντας όλα τα μέρη του δικύκλου όπως ο κινητήρας, οι αναρτήσεις, τα φρένα και οι τροχοί. Επίσης αναλαμβάνει την εξατομίκευση του scooter σας με αισθητικές βελτιώσεις σύμφωνα πάντα με το προσωπικό σας γούστο.

Πάνω από 150.000 κωδικοί γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ σε περιμένουν, ενώ όταν έρθει η ώρα της επισκευής ή του service, οι άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί με την πολύχρονη εμπειρία που παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια, θα αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία ακολουθώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει το εργοστάσιο, ώστε να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την απλή καθημερινή συντήρηση του κινητήρα μέχρι και ολική επαναφορά του δικύκλου σε εργοστασιακή μορφή, η Piaggio Xanthoulis είναι η λύση. Και μην ξεχνάς ότι στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο της εταιρείας θα βρεις ακόμα γνήσια είδη ένδυσης του ιταλικού group, καθώς και είδη που θα σας συνοδεύουν στην καθημερινότητά σας από το πρωί ως το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Βελισσαρίου 54, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310-812580 2310-812662
e-mail: xanthoulis.piaggio@cosmotemail.gr

Facebook Page
www.xanthoulis.com

Διαβάστε ακόμα:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »