Ετοιμοπαράδοτα τα Kawasaki Vulcan S 650 και Z400

Ετοιμοπαράδοτα τα Kawasaki Vulcan S 650 και Z400

Κλασικό cruiser ή μικρό streetfighter; Ότι τύπος Kawasaki κι αν είσαι, στην Ermidis Moto θα βρεις τη νέα σου μοτοσυκλέτα.

Η Ermidis Moto είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες του χώρου και πλέον η 2η γενιά της οικογένειας συνεχίζει με την ίδια αφοσίωση να εξυπηρετεί τους μοτοσυκλετιστές. Σήμερα η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου και λειτουργεί ως κάθετη μονάδα Kawasaki, CFMOTO, Royal Enfield, Polaris, Brixton, NIU, Motron, Malaguti και Lambretta, διαθέτοντας όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ προσφέρει υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα τα Kawasaki Vulcan S 650 και Z400. Το Vulcan S είναι ένα κλασικής σχεδίασης cruiser φορτωμένο με σύγχρονη τεχνολογία, που εφοδιάζεται με 4χρονο, δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 649 κ.ε. απόδοσης 61 ίππων. Το τιμόνι και η θέση της σέλας μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της χρήσης αξεσουάρ για να δώσεις στο μοντέλο τη δική σου πινελιά και να φέρεις την εργονομία στα μέτρα σου. Το πλεονέκτημα του ABS καθώς και του έκκεντρα τοποθετημένου μονού πίσω αμορτισέρ με μοχλικό, σημαίνει ότι το Vulcan S προσφέρει εμπιστοσύνη τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους αναβάτες.

Αν προτιμάς τη σπορ εμφάνιση και συμπεριφορά, το Ζ400 θα κάνει πιο πικάντικες τις βόλτες σου. Ο δικύλινδρος για το 2023 κινητήρας, πληροί τις προδιαγραφές Euro 5 αποδίδοντας 45 ίππους στις 10.000 rpm και 37 Nm ροπής στις 8.000 rpm, ενώ η κατανάλωση σύμφωνα με την Kawasaki πλέον πέφτει στα 3,9 λίτρα ανά 100 χλμ. Η εμφάνιση του δεν περνά απαρατήρητη, καθώς δανείζεται στοιχεία από το μεγαλύτερο Ζ900 και τραβά τα βλέμματα σε κάθε του πέρασμα.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κων. Καραμανλή 68, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 231 085 2456

www.ermidis.gr
info@ermidis.gr
Facebook Page

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »