Ένα «μεταλλαγμένο» Honda X-ADV!

Νομίζετε ότι δεν ξεχωρίζετε αρκετά, οδηγώντας ένα Honda X-ADV; Μετατρέψτε στο σε κάτι… μεταλλαγμένο! Δείτε αυτή την ιταλική τροποποίηση…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το Honda X-ADV ήταν και είναι από μόνο του, μια ιδιαίτερα ξεχωριστή πρόταση οχήματος, όμως φαίνεται ότι για τον Ιταλό σχεδιαστή Luca Pozzato, δεν ήταν αρκετό! Ο Pozzato αποφάσισε να κάνει την δική του εκδοχή πραγματικότητα, πειράζοντας την crossover μοτοσυκλέτα της Honda σε πολύ μεγάλο βαθμό!

Ο Pozzato εμπνεύστηκε από τις ιστορίες της…Marvel για να δημιουργήσει την μοτοσυκλέτα, η οποία ονομάζεται X-Mutant C5, ένα όνομα που αναφέρεται στην 5η γενιά μεταλλαγμένων από τις ταινίες X-Men. Η μεγαλύτερη αλλαγή πάνω στο μοντέλο είναι προφανώς εμφανισιακή: Το κοστούμι της Honda αντικαταστάθηκε εξολοκλήρου, από ένα νέο φτιαγμένο στο χέρι, από αλουμίνιο. Ακόμη, «πόδι» πήρε και το εργοστασιακό τιμόνι του Χ-ADV, που έδωσε την θέση του σε δύο κλιπ ον, ενώ νέες είναι και οι τιμονόπλακες.

Φυσικά μια τέτοια δουλειά χωρίς κάποια «στολίδια» δεν είναι ολοκληρωμένη και το μοντέλο φέρει αρκετά από αυτά: Εξάτμιση από την SC Project, μια custom σέλα, τροχούς της OZ και διάφορα αξεσουάρ από την Lightech όπως τα μαρσπιέ, οι καθρέφτες, ο προφυλακτήρας της αλυσίδας κ.ά.