Kymco X-Town 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Αφήστε στην άκρη όποιες τυχόν προκαταλήψεις έχετε, σχετικά με τον κυβισμό και το...μέγεθος. Η KYMCO μπορεί να επιβεβαιώσει ότι GT Scooters και μικρός κυβισμός γίνεται. Το εμπρός και το πίσω μέρος χαρακτηρίζονται από έντονες γραμμές, ενώ σημαντικό ρόλο στην οπτική εικόνα παίζουν τα φωτιστικά σώματα.

    Η θέση του αναβάτη είναι ιδανική, καθώς το μαλακό αφρώδες υποχωρεί και τον «αγκαλιάζει». Ο συνεπιβάτης έχει ένα μεγάλο κομμάτι σέλας στην διάθεσή του, ίδιας σκληρότητας και μεγάλου πλάτους. Ανοίγοντας την σέλα, μπορείς να αποθηκεύσεις 2 κράνη κλειστού τύπου και διάφορα μικροπράγματα. 

    Για το έργο, επιστρατεύτηκε ο κινητήρας G5 της εταιρείας, ο οποίος είναι υγρόψυκτος, 4βάλβιδος και αποδίδει 12,9 ίππους και 1,1 kgm ροπής. Ο G5 εκπλήσσει ευχάριστα με την ευστροφία του, την απόκριση στο γκάζι και, τελικά, την επάρκεια του στον ρόλο, παρουσιάζοντας μάλιστα πολύ ομαλή και αθόρυβη λειτουργία σε επίπεδα...πολυτελείας.

    Το X-Town 125 έχει χτιστεί στην ίδια βάση με το 300άρι μοντέλο: Το πλαίσιό του είναι μια ατσάλινη κατασκευή, διπλής ραχοκοκαλιάς, κλειστό και εξασφαλίζει μεγάλη ακαμψία και κατά συνέπεια εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά. Στις αναρτήσεις, την απόσβεση αναλαμβάνουν ένα πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ, ρυθμιζόμενα στην προφόρτιση, πίσω. Το σύστημα πέδησης φέρει CBS. Στην εμπρός δαγκάνα των 3 εμβόλων, το κεντρικό, μικρότερο έμβολο ενεργοποιείται από την μανέτα του πίσω φρένου, ενώ τα 2 ακριανά και μεγαλύτερα από την δεξιά μανέτα.
     
    Η θέση οδήγησης, ο αθόρυβος κινητήρας που δεν παρουσιάζει καθόλου κραδασμούς και ο τρόπος που «ρολάρει» στο δρόμο το scooter, συνάδουν κατά γράμμα με τις GT επιταγές. Χάρη στο διπλό πλαίσιο του, το X-Town ελίσσεται άμεσα χωρίς να χάνει στιγμή την στιβαρή του αίσθηση, στοιχείο που παραμένει στον ανοιχτό δρόμο αλλά και στις στροφές. 

    Το Kymco X-Town 125 κοστίζει 3.395 ευρώ
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)