ESF S4

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Οι μικρές διαστάσεις του S4, σε συνδυασμό με τις ήπιες σχεδιαστικές του γραμμές, έχουν ως αποτέλεσμα το μοντέλο να ακολουθεί ένα πιο «σοβαρό» προφίλ στην εμφάνιση. Το S4 ενστερνίζεται την εμφάνιση του προσωπικού οχήματος μεταφοράς με το ουδέτερο στυλ, μοντέρνο αλλά όχι κραυγαλέο. Σημείο κατατεθέν της σειράς S της ESF, το εμπρός φωτιστικό σώμα, το οποίο αποτελείται από έναν κεντρικό προβολέα και ένα περιμετρικό φως ημέρας, αμφότερα φυσικά LED

    Οι ευκολίες πρακτικότητας του S4 ξεκινούν από το επίπεδο πάτωμα, ένα προφανές πλεονέκτημα για τον εργαζόμενο και μη αναβάτη. Ο γάντζος της ποδιάς μπορεί να μεταφέρει κάποια τσάντα ή να βοηθήσει στην στήριξη αντικειμένου που μεταφέρετε στο πάτωμα. Ακόμα, μια μικρή θήκη στο αριστερό μέρος της ποδιάς προορίζεται για τα μικροαντικείμενα σας, ενώ ακριβώς από πάνω της συναντάμε και την παροχή ρεύματος USB του μοντέλου. Η έκδοση με top-box φέρει «πλάτη» και μπορεί να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος. Κάτω από την σέλα, η εικόνα είναι γνώριμη για ESF: Στον χώρο για τις μπαταρίες, μπορούν να φιλοξενηθούν και κάποια μικροαντικείμενα ακόμη.

    Το «βαρύ» όνομα της Bosch κοσμεί και το ESF S4, αφού ο γίγαντας των ηλεκτρονικών παρέχει τον hub-center ηλεκτροκινητήρα στο μοντέλο. Για την περίπτωση του S4, το μοτέρ έχει ισχύ 1,44 kW ή 2 ίππων, ισχύς αρκετή ώστε να ωθήσει το μοντέλο στην μέγιστη (περιορισμένη ηλεκτρονικά) ταχύτητα των 45 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας αποδίδει την ισχύ του μέσω 3 χαρτών επιλέξιμων από τον αναβάτη, ανάλογα με τις ανάγκες του ίδιου κα του περιβάλλοντος χρήσης του μοντέλου. Την τροφοδοσία του με ρεύμα αναλαμβάνουν μία –ή δύο- μπαταρίες των 48 Volt.

    Το S4 μπορεί να φέρει δύο μπαταρίες ταυτόχρονα, με το προφανές πλεονέκτημα του διπλασιασμού της αυτονομίας. Κάνοντας επαναλαμβανόμενες μετρήσεις, διαπιστώσαμε ότι μια αυτονομία της τάξης των 60 χιλιομέτρων είναι εφικτή και μάλιστα, στον χάρτη της μέγιστης ισχύος (3), με μια μπαταρία. Για την καλύτερη εκμετάλλευση της ενέργειας της μπαταρίας, το S4 φέρει σύστημα ανάκτησης ενέργειας, που χρησιμοποιεί τον ηλεκτροκινητήρα ως γεννήτρια κατά την πέδηση.

    Το πλαίσιο του S4 είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και, σε επίπεδο αναρτήσεων, εξοπλίζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ που ρυθμίζονται στην προφόρτιση, πίσω. Το ψαλίδι έχει σχήμα «μπανάνα», μια σχεδιαστική λεπτομέρεια που το ομορφαίνει, θυμίζοντας μοτοσυκλέτες. Τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους, που συσφίγγονται από δαγκάνες 2 εμβόλων, εμπρός και πίσω.

    Η τιμή του ESF S4 ξεκινάει από 1.730 ευρώ

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)