E-Ride E-RV

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Η ESF Electro Mobility ανακοίνωσε την επικείμενη διαθεσιμότητα του νέου E-RV, ενός ακόμη ηλεκτροκίνητου scooter με οικονομική τιμή απόκτησης και πολλαπλές εκδόσεις. Το μοντέλο απευθύνεται τόσο στους αναβάτες που αναζητούν το επόμενο αστικό τους δίκυκλο, όσο και σε εταιρείες μεταφορών-delivery για χρήση σε στόλο.
     
    Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σε συνολικά 12 εκδόσεις, που θα ξεκινούν από την βασική με μπαταρία 20Ah και ηλεκτροκινητήρα της Yuma και θα φτάνουν ως την κορυφαία έκδοση με διπλή μπαταρία 29 Ah της Samsung και ηλεκτροκινητήρα Bosch. Οι αφαιρούμενες μπαταρίες που θα είναι διαθέσιμες έχουν χωρητικότητα 20 και 30 Ah (οι μπαταρίες Samsung έχουν χωρητικότητα 29 Ah) και θα χρησιμοποιούνται κατά μονάς ή διπλές, ανάλογα με την έκδοση.

    Οι ηλεκτροκινητήρες της Yuma και της Bosch έχουν ισχύ 2,1 kW ή 2,9 ίππων, με μέγιστη στιγμιαία ισχύ που φτάνει τα 3 kW ή τους 4,2 ίππους για εύκολες προσπεράσεις και δυνατή επιτάχυνση όταν αυτό απαιτείται. Οι ηλεκτροκινητήρες έχουν δυνατότητα ανάβασης σε κλίσεις μέχρι 23% (με αναβάτη 75 κιλών), με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 60 χιλιόμετρα την ώρα (ή με περιοριστή, τα 45 χλμ/ώρα).
     
    Ανάλογα με την έκδοση μοντέλου που θα επιλέξει ο αναβάτης, οι μπαταρίες του μοντέλου προσφέρουν αυτονομία από 50 έως 150 χιλιόμετρα, ενώ ο κύκλος ζωής τους ξεπερνά τους 1.000 κύκλους φόρτισης, που αναλογούν σε 50.000-70.000 χιλιόμετρα οδήγησης. Η επαναφόρτιση διαρκεί περίπου 6 ώρες (στην μπαταρία των 20 Ah) μέσω φορτιστή 3,5 A.

    To μοντέλο εξοπλίζεται με σύστημα ανάκτησης ενέργειας ή αναγεννητικά φρένα, που επαναφορτίζουν την μπαταρία σε ένα βαθμό κατά την διάρκεια της επιβράδυνσης, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας θα φέρει 2 χαρτογραφήσεις ισχύος, Eco και Sport. Τα φρένα εμπρός αλλά και πίσω, είναι υδραυλικά δισκόφρενα. To μοντέλο φέρει στον βασικό εξοπλισμό του, συναγερμό έντασης 100 DB.
     
    τιμή του νέου E-RV ξεκινά από τα 1.632 ευρώ (έκδοση με ηλεκτροκινητήρα Yuma και μπαταρία 20 Ah) και φτάνει ως τα 3.132 ευρώ (με ηλεκτροκινητήρα Bosch και 2 μπαταρίες Samsung 29 Ah).

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)