Daytona M9 50

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    To Μ9 50 αποτελεί ένα ακόμα ηλεκτρικό scooter της Daytona που οδηγείται με δίπλωμα ΑΜ. Έχει compact διαστάσεις και φουτουριστικό design με εντυπωσιακούς στρογγυλούς προβολείς τεχνολογίας LED στο εμπρός και πίσω μέρος.  

    Πηγή τροφοδοσίας του αποτελεί ένας ηλεκτροκινητήρας 1500W που βρίσκεται τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού. Αποδίδει μέγιστη ροπή 36ΝΜ και μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα. Ο ηλεκτροκινητήρας του Μ9 50 είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσφέρει άμεση απόκριση στο γκάζι και ομαλή επιτάχυνση, ελαχιστοποιώντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας. Για την παροχή ενέργειας φροντίζει μια μπαταρία μόλυβδου με χαρακτηριστικά 60V-20Ah η οποία δίνει αυτονομία έως και 51 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση.

    Ο αναβάτης του Μ9 έχει στη διάθεση του 22,5 λίτρα αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, καθώς η έξυπνη τοποθέτηση των μπαταριών αφήνει άφθονο χώρο κάτω από αυτή. Εξτρά αντικείμενα μπορούν να φορτωθούν στο επίπεδο πάτωμα και τον ειδικό γάντζο στο εσωτερικό της ποδιάς.

    Το ατσάλινο πλαίσιο του M9 50 έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη εργονομία και έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για μέγιστη αντιδιαβρωτική προστασία. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 27mm και διπλό αμορτισέρ με διαδρομή 50mm, ενώ το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει δισκόφρενο 180mm μπροστά και ταμπούρο πίσω. Οι τροχοί είναι 10 ιντσών και το συνολικό βάρος ανέρχεται στα 107 κιλά μαζί με τη μπαταρία.

    Ο εξοπλισμός του Μ9 50 περιλαμβάνει επίσης έγχρωμη οθόνη LCD, θύρα Φόρτισης USB και keyless εκκίνηση.  Εύκολο άνοιγμα υποδοχής φόρτισης

    Η  τιμή πώλησης του Μ9 είναι 1.295 ευρώ

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)