Yamaha XMAX 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Η καθημερινή σας μετακίνηση γίνεται πιο απολαυστική και πιο άνετη από ποτέ, ενώ εξασφαλίζετε την ιδανική ισορροπία πρακτικότητας, λειτουργικότητας και sport αίσθησης. Σχεδιασμένα στο MAX, το Sport Scooter XMAX 125 σας προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα που αναζητάτε. Εντύπωση προκαλεί και η ειδική εκδόση XMAX 125 Tech MAX, καθώςδιαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά για αναβάτες που εκτιμούν την αξία της αποκλειστικότητας. Μετακινηθείτε στο MAXιμουμ και χαρείτε την κάθε σας μετακίνηση μέσα στην πόλη..
     
    Το XMAX 125  εξοπλίζεται με νέο κινητήρα  καθώς φέρει το σύστημα μεταβλητής λειτουργίας βαλβίδων VVA. Χάρη σε αυτό, η Yamaha δηλώνει μια αύξηση 11% της οικονομίας καυσίμου, με κατανάλωση στα επίπεδα των 2,3 λίτρα ανά 100 χλμ., με το Start-Stop ενεργοποιημένο (2,4 λτ/100χλμ χωρίς το Start-Stop). Παράλληλα, το νέο XMAX 125  φέρει αλλαγές και στην γεωμετρία του, με αύξηση του μεταξονίου στα 1.570 χιλιοστά, ενώ η απόσταση από το έδαφος αυξάνεται στα 140 χιλιοστά. Σημαντική είναι και η μείωση του βάρους, η οποία αγγίζει τα 9 κιλά, κατεβάζοντας την αντίστοιχη τιμή στα 166 κιλά, πλήρους υγρών.
     

    XMAX Sport Pack
    Ενισχύστε το αθλητικό πνεύμα της XMAX σας με το πακέτο Σπορ αξεσουάρ. Εξοπλίστε το XMAX σας με τον σπορ ανεμοθώρακα, τη βάση πινακίδας κυκλοφορίας και το μαρσπιέ αλουμινίου: ο ιδανικός συνδυασμός σπορ στυλ και κομψότητας. Και το πακέτο Σπορ είναι μόνο η αρχή: εξατομικεύστε πλήρως το XMAX σας, προσθέτοντας κι άλλα αξεσουάρ, από την πλούσια επιλογή Γνήσιων αξεσουάρ XMAX.
    Το πακέτο περιέχει:
    • Σπορ ανεμοθώρακας: για δυναμική εμφάνιση και προστασία από τον άνεμο
    • Βάση πινακίδας κυκλοφορίας: μινιμαλιστικό, αλλά σπορ στυλ
    • Μαρσπιέ αλουμινίου: εξελιγμένη εικόνα και πρόσθετο κράτημα για τα πόδια
     
    XMAX Urban Pack
    Η πόλη είναι το φυσικό περιβάλλον της σειράς XMAX και με το πακέτο αξεσουάρ μπορείτε να αυξήσετε την πρακτικότητά της ακόμη παραπάνω. Εκτός από την παροχή ενισχυμένης προστασίας από τον άνεμο χάρη στον ψηλό ανεμοθώρακα, το πακέτο καλύπτει και τις ανάγκες σας για αποσκευές, με βαλίτσα 39 λίτρων και σχάρα, κρατώντας τα αντικείμενά σας ασφαλή. Και με το προστατευτικό πλάτης στη βαλίτσα, η διαδρομή παραμένει άνετη και για τον συνεπιβάτη. Το πακέτο ολοκληρώνεται με μια πρακτική λύση αποθήκευσης, διατηρώντας περισσότερο οργανωμένο τον χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα: διαχωριστικό και τσάντα για να την παίρνετε γρήγορα μαζί σας.
    Το πακέτο περιέχει:
    • Ψηλός ανεμοθώρακας: Ανεμοθώρακας από πολυκαρβονικό υλικό για μέγιστη προστασία από τον άνεμο
    • Βαλίτσα 39 λίτρων: βαλίτσα με αποκλειστικό σχέδιο, με χωρητικότητα για ένα κράνος και εξοπλισμένη με μαξιλαράκι συνεπιβάτη
    • Πίσω σχάρα: άψογος συνδυασμός με τον συνολικό σχεδιασμό της XMAX σας, με τοποθέτηση της βαλίτσας απευθείας πάνω της
    • Διαχωριστικό και τσάντα: διαχειριστείτε καλύτερα τον χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, με επιλογή μεταφοράς των αντικειμένων σας απευθείας στην παρεχόμενη τσάντα, χάρη στον ιμάντα ώμου
    Yamaha XMAX 125: 4.900 ευρώ
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)