Sym Jet14 125

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το Jet14 125 είναι ένα μικρό σε διαστάσεις scooter με σύγχρονη, αιχμηρή σχεδίαση που αποπνέει μια ελαφριά σπορ αύρα, η οποία θα προσελκύσει ιδιαίτερα νέους σε ηλικία αναβάτες. Η μάσκα του φιλοξενεί τους διπλούς προβολείς, η σχεδίαση των οποίων θυμίζει το μεγαλύτερο GTS 250i, τα LED φώτα θέσης και τα ενσωματωμένα φλας ενώ, τεχνολογίας LED είναι και το πίσω φωτιστικό σώμα. Πόντους στην εμφάνιση προσθέτουν και τα πλαστικά σε carbon look, που υπάρχουν σε πολλά σημεία του scooter, καθώς και το όμορφο κάλυμμα του τελικού της εξάτμισης. 
     
     Το επίπεδο πάτωμα κάνει εύκολη την πρόσβαση, δίνει αρκετό χώρο για τα πόδια του αναβάτη κι επιτρέπει το φόρτωμα αντικειμένων. Κάτω από τη σέλα βρίσκεται η τάπα της βενζίνης, αλλά και αποθηκευτικός χώρος που θα χωρέσει ένα full face κράνος, ενώ λίγο ακόμα χώρο για μικροαντικείμενα προσφέρει το ντουλαπάκι στη ποδιά και ο αναδιπλούμενος γάντζος Τα όργανά αποτελούνται από ένα μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο στο κέντρο, με τον δείκτη της βενζίνης αριστερά του και μια ψηφιακή οθόνη δεξιά.
     
    Η καρδιά του Jet14 είναι ο μονοκύλινδρος, τετράχρονος, διβάλβιδος αερόψυκτος κινητήρας των 124,6 κυβικών εκατοστών, που αποδίδει 11,5 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 1,09 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Η τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό E.F.I. Continental κι έτσι, μπορεί να πετύχει χαμηλή κατανάλωση χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση συστήματος start – stop. Συνεργάζεται με ένα κιβώτιο CVT μεταβαλλόμενης σχέσης, το οποίο φροντίζει για την ομαλή μεταφορά της δύναμης στο δρόμο.
     
    Το ατσάλινο πλαίσιο του Jet14 συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι  με διαδρομή 100 χιλιοστά και δυο αμορτισέρ ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση ελατηρίου πίσω, που δίνουν διαδρομή 80 χιλιοστά. Το έργο της επιβράδυνσης του Jet14 έχουν αναλάβει ένας wave δίσκος 260 χιλιοστών με διπίστονη δαγκάνα εμπρός και ένας 220 χιλιοστών με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω, με μεταλλικά σωληνάκια φρένων. Διαθέτει επίσης σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, που σημαίνει ότι με το πάτημα τις αριστερής μανέτας ενεργοποιείται και το εμπρός φρένο με αποτέλεσμα ένα πολύ προοδευτικό φρενάρισμα που αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό, αφού σταματά με ασφάλεια τα 128 γεμάτα κιλά του. 
     
    Η τιμή του Jet14 είναι στα 2.245 ευρώ

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)