Η Ducati προχώρησε στην παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων της σειράς Scrambler, τα 1100 Tribute PRO και Urban Motard.

Η Ducati προχώρησε στην παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων της σειράς Scrambler, τα 1100 Tribute PRO και Urban Motard.

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO & Urban Motard
  • Η Ducati προχώρησε στην παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων της σειράς Scrambler, τα 1100 Tribute PRO και Urban Motard.
  • Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO & Urban Motard

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO & Urban Motard

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Σε αναμενόμενες κινήσεις για την σειρά Scrambler, τα δύο νέα μοντέλα ασπάζεται το καθένα και από μία διαφορετική ταυτότητα και κάνει την δική του στυλιστική δήλωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO
Με το νέο 1100 Tribute PRO, η Ducati θέλει να τιμήσει τα 50 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση των αερόψυκτων δικύλινδρων κινητήρων της μάρκας, πίσω στο 1971 και εμπνέεται από πολλά στυλιστικά στοιχεία της εποχής. Το χρώμα του μοντέλου είναι το κίτρινο «Giallo Orca», ενώ τα λογότυπα είναι εποχής, σχεδιασμένα από τον Giugiaro. Οι τροχοί του μοντέλου είναι ακτινωτοί σε μαύρο χρώμα, ενώ οι καθρέπτες είναι κυκλικοί και η σέλα είναι σε καφέ χρώμα με χαρακτηριστικό στυλ ραφών.
 
Το Scrambler 1100 Tribute PRO φέρει τον κινητήρα των 1.079 κυβικών εκατοστών, που αποδίδει 86 ίππους και 9,2 kgm ροπής, ενώ τα ηλεκτρονικά ελέγχου του μοτέρ περιλαμβάνουν 3 χαρτογραφήσεις οδήγησης, διασυνδεδεμένες με τα επίπεδα του Traction Control.
 
Το Scrambler 1100 Tribute PRO εξοπλίζεται με Cornering ABS, αλλά το σύστημα Ducati Multimedia System (DMS), που συνδέει την μοτοσυκλέτα με κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth, ενώ κάτω από την σέλα υπάρχει θύρα παροχής ρεύματος USB στον βασικό εξοπλισμό.

Η τιμή του Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO είναι 16.500 ευρώ




Ducati Scrambler Urban Motard 
Το νέο Urban Motard ανήκει στην γκάμα scrambler των 803 κυβικών, με urban αισθητική και νέο χρωματικό συνδυασμό σε λευκό και κόκκινο, που έλκει την έμπνευση του από το street art. Οι τροχοί με ακτίνες είναι διαμέτρου 17 ιντσών, μια επιλογή που πέρα από τον ασφάλτινο χαρακτήρα της, αποτελεί και αναφορά στα motard μοντέλα με τον χαρακτηριστικό διασκεδαστικό προσανατολισμό. Ο κινητήρας των 803 κ.εκ. αποδίδει 73 ίππους και 6,7 kgm ροπής.

Το Urban Motard διαθέτει Cornering ABS, αλλά και σύστημα Ducati Multimedia System (DMS), που συνδέει την μοτοσυκλέτα με κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth, ενώ κάτω από την σέλα υπάρχει θύρα παροχής ρεύματος USB στον βασικό εξοπλισμό.

Η τιμή του Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO είναι 12.900 ευρώ
 

Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!