Ένας εξαιρετικός συνδυασμός του κλασικού και του μοντέρνου, μια συνάντηση των κομψών σχημάτων του παρελθόντος με την πλέον προηγμένη τεχνολογία του σήμερα.

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός του κλασικού και του μοντέρνου, μια συνάντηση των κομψών σχημάτων του παρελθόντος με την πλέον προηγμένη τεχνολογία του σήμερα.

Voge 500AC
Voge 500AC
Voge 500AC
Voge 500AC
Voge 500AC
  • Ένας εξαιρετικός συνδυασμός του κλασικού και του μοντέρνου, μια συνάντηση των κομψών σχημάτων του παρελθόντος με την πλέον προηγμένη τεχνολογία του σήμερα.
  • Voge 500AC
  • Voge 500AC
  • Voge 500AC
  • Voge 500AC
  • Voge 500AC

Voge 500AC

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η όλη σχεδίαση υιοθετεί vintage στοιχεία και η μοτοσυκλέτα προσφέρεται για «customization» δίνοντας τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να τη βελτιώσει και να τη διαμορφώσει στα μέτρα του, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο σχεδιασμός του προβολέα LED συνδυάζει στρογγυλά και τετράγωνα σχήματα, διαθέτοντας φώτα ημέρας (DRL) σε σχήμα V, ενώ το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα κομψό, αφού η βάση της πινακίδας και το φουτουριστικό φωτιστικό σώμα στηρίζονται πλέον στο ψαλίδι και όχι στο υποπλαίσιο.
 
Το 500AC είναι εξοπλισμένο με μία υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας, η οποία παρέχει πλήρη πληροφόρηση, μέχρι και για την πίεση των ελαστικών. Διαθέτει επίσης συνδεσιμότητα bluetooth, κάτι που επιτρέπει στον αναβάτη να βλέπει όλες τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου του. Το 500AC φέρει επίσης θύρα USB, ρυθμιζόμενες μανέτες, χειρολαβές συνεπιβάτη και προστατευτική ποδιά κινητήρα.
 
Ο δικύλινδρος υγρόψυκτος εν σειρά κινητήρας φέρει αντικραδασμικό άξονα, τετραβάλβιδες κεφαλές και 2 επικεφαλής εκκεντροφόρους. Αποδίδει 47 ίππους και μπορεί να οδηγηθεί και από αναβάτες με δίπλωμα A2. Τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού της Bosch και περνάει τη δύναμή του στο δρόμο μέσα από μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και έναν τελείως νέο συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης (anti-hopping). Το δοχείο καυσίμου έχει χωρητικότητα 19 λίτρα και αυτό μεταφράζεται σε αυτονομία που ξεπερνά τα 400Km. 
 
Η ανάρτηση προέρχεται από την Kayaba (KYB), με το ανεστραμμένο πιρούνι να διαθέτει καλάμια διαμέτρου 41mm και το μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ να συνεργάζεται με μοχλικό σύστημα που εδράζεται πάνω σε ένα περίτεχνο αλουμινένιο ασύμμετρο ψαλίδι. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από διπλούς δίσκους 298mm μπροστά και μονό 240mm πίσω, διπίστονες δαγκάνες Nissin και δικάναλο Bosch ABS. Οι τροχοί ελαφρού κράματος των 17 ιντσών είναι εξοπλισμένοι με ελαστικά Pirelli Angel GT.

Η τιμή του Voge 500AC είναι 6.495 ευρώ 
 

Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!