To Sym Fiddle βάζει ευκολία και πρακτικότητα στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αλλά πάνω από όλα ρετρό στιλ που ξεχωρίζει, ενώ ο αναβαθμισμένος κινητήρας προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και οικονομία

To Sym Fiddle βάζει ευκολία και πρακτικότητα στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αλλά πάνω από όλα ρετρό στιλ που ξεχωρίζει, ενώ ο αναβαθμισμένος κινητήρας προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και οικονομία.

Sym Fiddle 125 Top Box
Sym Fiddle 125 Top Box
Sym Fiddle 125 Top Box
Sym Fiddle 125 Top Box
Sym Fiddle 125 Top Box
  • To Sym Fiddle βάζει ευκολία και πρακτικότητα στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αλλά πάνω από όλα ρετρό στιλ που ξεχωρίζει, ενώ ο αναβαθμισμένος κινητήρας προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και οικονομία
  • Sym Fiddle 125 Top Box
  • Sym Fiddle 125 Top Box
  • Sym Fiddle 125 Top Box
  • Sym Fiddle 125 Top Box
  • Sym Fiddle 125 Top Box

Sym Fiddle 125 Top Box

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Το Fiddle είναι ένα πρακτικό μοναδικής εμφάνισης scooter, με χαρακτηριστικά που καθιστούν τη μετακίνηση στη πόλη πιο εύκολη και απολαυστική. Διαθέτει μοναδική εμφάνιση και διαχρονικό στυλ που θα σας μαγέψει. Με νέο LED vintage σχεδίασης στρογγυλό φανάρι, φώτα ημέρας και πίσω φωτιστικό σώμα, το Fiddle προσφέρει μια σύγχρονη άποψη με κλασικό σχεδιασμό. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Fiddle βρίσκεται κοντά στην κορυφή της κατηγορίας του τόσο σε αποθηκευτικούς χώρους, όσο και σε χώρους για τους επιβαίνοντες. Η μεγάλη και πρακτική σέλα από νέο αφρώδες υλικό και αντιολισθητικό ύφασμα, είναι αναπαυτική για οδηγό και συνεπιβάτη, ενώ ο τελευταίος έχει στη διάθεση του καλαίσθητες χειρολαβές και επιμελώς κρυμμένα πτυσσόμενα μαρσπιέ.

Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος 21 λίτρων κάτω από τη σέλα, θα φιλοξενήσει ένα κράνος ανοιχτού τύπου, ενώ το άγκιστρο ποδιάς προσφέρει μια εξτρά λύση για την ανάρτηση χειραποσκευών. Επιπλέον χώρος για αντικείμενα υπάρχει στο ομοιόχρωμο Top Box 33 λίτρων το οποίο διαθέτει κοινό κλειδί με το όχημα. Το παρκάρισμα γίνεται “παιχνίδι”, καθώς το Fiddle διαθέτει ειδικά μελετημένο κεντρικό σταντ για εύκολο στήσιμο, όπως επίσης και αντίστοιχο πλαϊνό με διακόπτη λειτουργίας. Η πληροφόρηση του αναβάτη γίνεται μέσω ενός επανασχεδιασμένου LCD πίνακα οργάνων που περιέχει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις.

Ο αερόψυκτος μονοκύλινδρος Euro 5 προδιαγραφών κινητήρας των 125 κυβικών, διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό και προσφέρει υψηλές επιδόσεις και οικονομία καυσίμου η οποία σύμφωνα με τη Sym φτάνει τα 2,2λ./100χλμ.. Είναι πολιτισμένος σε λειτουργία, με ελάχιστους κραδασμούς, ενώ οι 11,5 ίπποι στις 8.500 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή των 1,05 kg-m στις 6.500 σ.α.λ. σε συνδυασμό με την πολύ καλή μετάδοση του κιβωτίου προσφέρουν σπιρτόζικες επιταχύνσεις από στάση, ακόμη και με δύο άτομα στη σέλα. Το νέο Fiddle ενσωματώνει το A.L.E.H., ένα ειδικό σύστημα ανάρτησης του κινητήρα που αποσβένει το φαινόμενο της ανύψωσης του κινητήρα των scootes στις άμεσες επιταχύνσεις. Προσφέρει σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις κατά την εκκίνηση, ενώ αυξάνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του αναβάτη σε υψηλές ταχύτητες και ελιγμούς.

Ο ανεφοδιασμός καυσίμου γίνεται πλέον ευκολότερος καθώς η τάπα του ρεζερβουάρ μεταφέρθηκε στο εσωτερικό της ποδιάς χωρίς να απαιτείται μετακίνηση των αναβατών για τον ανεφοδιασμό καυσίμου. Το δοχείο καυσίμου μεταφέρθηκε χαμηλά κάτω από τα πόδια του αναβάτη, μετακινώντας το κέντρο βάρους χαμηλότερα, ενώ παραχωρεί επιπλέον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.

Το Fiddle αποδεικνύεται εξαιρετικά σταθερό, χάρη στη γεωμετρία του. Το τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου με διαδρομή 90 χιλιοστών και το πίσω διπλά αμορτισέρ με διαδρομή 78 χιλιοστών και ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, υπόσχονται καλύτερη εμπειρία οδήγησης στην πόλη. Ένας δίσκος 226 χιλιοστών με διπίστονη δαγκάνα μπροστά και ένας δίσκος 220 χιλιοστών με διπίστονη δαγκάνα πίσω, συνεργάζονται με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις του οχήματος για μειωμένη απόσταση ακινητοποίησης.

Το Sym Fiddle 125 Top Box κοστίζει 2.585 ευρώ και συμπεριλαμβάνει ομοιόχρωμο Top Box με κοινό κλειδί οχήματος και βαλίτσας.
 

Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!