Η FX είναι η εισαγωγική μοτοσυκλέτα της Zero, ιδανική για νέους αναβάτες, κατόχους A2 διπλώματος, αλλά και για όσους ζητούν ευκολία σε κάθε περιβάλλον.

Η FX είναι η εισαγωγική μοτοσυκλέτα της Zero, ιδανική για νέους αναβάτες, κατόχους A2 διπλώματος, αλλά και για όσους ζητούν ευκολία σε κάθε περιβάλλον.

    Zero FX

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Με τιμή 14.400 (χωρίς την επιδότηση από το πρόγραμμα ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ) είναι ταυτόχρονα και η πιο οικονομική, έχει όμως όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες της εταιρίας, όπως η μεγάλη αυτονομία, τα 5 έτη/απεριόριστα χιλιόμετρα εγγύηση για την μπαταρία και φυσικά τα μεγάλα νούμερα ροπής που στην περίπτωση της FX αγγίζουν τα 106 Νm.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Σχεδιαστικά, ενστερνίζεται την Enduro / Supermoto φιλοσοφία, με τη χαρακτηριστική λεπτή σιλουέτα (ζυγίζει 131 κιλά), τα ψηλά φτερά, τα number plates και την ίσια σέλα να μαρτυρούν ότι μπορεί να κινηθεί σε άσφαλτο και χώμα. Ο ηλεκτροκινητήρας, αποδίδει 44 ίππους στις 4.500 σ.α.λ  με τη ροπή να είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή στα τρία διαφορετικά modes (sport, economy, custom), ενώ η τροφοδοσία γίνεται από μία μπαταρία χωρητικότητας 7,2 kWh, που προσφέρει έως και 160 χιλιόμετρα αυτονομίας στο αστικό περιβάλλον ή 90 χιλιόμετρα σε μικτές συνθήκες. Η επαναφόρτιση γίνεται είτε σε οικιακή πρίζα, όπου διαρκεί 9,2 ώρες, είτε στον πρόσθετο εξωτερικό ταχυφορτιστή ο οποίος φτάνει την μπαταρία στο 95% σε 3,6 ώρες.
    Στον τομέα των αναρτήσεων συναντάμε ανεστραμμένο ρυθμιζόμενο πιρούνι 41χιλ της Showa και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ της ίδια εταιρίας, ενώ τα φρένα προέρχονται από την J.Juan με διπίστονη δαγκάνα μπροστά, μονοπίστονη πίσω και ABS της Bosch.