BMW C 400 X: Ευελιξία 300αριου σε συσκευασία mega scooter

BMW C 400 X: Ευελιξία 300αριου σε συσκευασία mega scooter

Με αισθητική που θυμίζει GS, κινητήρα με εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και αναρτήσεις που σιδερώνουν τα πάντα στο διάβα τους, διεκπεραιώνει με μπόλικη άνεση κάθε διαδικασία που θα του θέσει ο αναβάτης.

Επιθετική σχεδίαση που θυμίζει GS


Το μεσαίο μοντέλο της BMW είναι εμφανώς επηρεασμένο σχεδιαστικά, από την σειρά GS, κάτι που αποτυπώνεται στο γραφικό διαχωρισμό των βαμμένων εξαρτημάτων και των πλαστικών επιφανειών, την μπροστινή μύτη – προέκταση της μάσκας, τις όρθιες διαστάσεις, και τον μεγάλο ασύμμετρο προβολέα με φώτα ημέρας LED.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

43 λίτρα αποθηκευτικού χώρου και έγχρωμη TFT 6,5 ιντσών.


Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα αγγίζει τα 43 λίτρα χωρητικότητας, ενώ το Flexcase παρέχει επιπλέον χώρο αποσκευών, όταν έχεις σταθμεύσειΈξτρα μικροπράγματα, μπορούν να τοποθετηθούν στα δύο ντουλαπάκια, στο ένα εκ των οποίων θα βρείτε υποδοχή 12V για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών και τα όποια κλειδώνουν ηλεκτρομαγνητικά. Πραγματική καινοτομία για μεσαίο scooter αποτελεί και η TFT οθόνη, η οποία σε συνδυασμό με το BMW Motorrad Connectivity σου επιτρέπει να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική, να διαχειρίζεσαι τις κλήσεις σου και να έχεις πρόσβαση στις επαφές σου ή ακόμα και να προηγηθείς γρήγορα και εύκολα στο σημείο που επιθυμείς. Ο premium εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης σύστημα keyless θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλα.

Με 34 ίππους και traction control


Πηγή τροφοδοσίας του C 400 X είναι ένας μονοκύλινδρος 4-βάλβιδος και υγρόψυκτος κινητήρας, σύμφωνος με τους κανονισμούς Euro5.  Η χωρητικότητα του βρίσκεται στα 350 κυβικά εκατοστά  και αποδίδει 34 ίππους στις 7. 500 σ.α.λ, ενώ η μέγιστη ροπή ανέρχεται στα 3,57 kg-m στις 6.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ομαλή λειτουργία και υψηλό επίπεδο άνεσης. Στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκει και ο αυτόματος έλεγχος ευστάθειας ASC, που εξασφαλίζει αυξημένη ασφάλεια κατά την επιτάχυνση, ειδικά σε ολισθηρές επιφάνειες.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »