NIU MQi GT
NIU MQi GT
NIU MQi GT
  • NIU MQi GT
  • NIU MQi GT
  • NIU MQi GT

NIU MQi GT

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Το MQi GT έχει μοντέρνα σχεδίαση η οποία χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα ενιαία πλαστικά πάνελ. Ο LED στρογγυλός προβολέας με το DRL δακτυλίδι ακολουθεί την εταιρική ταυτότητα της NIU και δίνει μια ρετρό νότα στο εμπρός μέρος, όπως και οι μπότες του πιρουνιού που θυμίζουν κατασκευές προηγούμενων δεκαετιών. LED είναι και τα φλας με τα πίσω να είναι ενσωματωμένα στο ορθογώνιο παραλληλόγραμμο φωτιστικό σώμα.

Η σέλα απέχει 816 χιλιοστά από το έδαφος και έχει πλούσιο και μαλακό αφρώδες για ξεκούραστες μετακινήσεις. Είναι κατά 30% μεγαλύτερη σε σχέση με άλλα μοντέλα της εταιρείας, οπότε το κομμάτι που αντιστοιχεί στον συνεπιβάτη είναι ευρύχωρο, ενώ στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχει και μαξιλαράκι πλάτης. Το επίπεδο πάτωμα και ο γάντζος αυξάνουν την πρακτικότητα και δίνουν περισσότερες δυνατότητες φόρτωσης. Ο εξοπλισμός του MQi GT περιλαμβάνει ακόμα cruise control, φλάς που απενεργοποιούνται αυτόματα μόλις στρίψεις, φώτα που ανάβουν μόνα τους όταν νυχτώσει, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, αλάρμ, ασύρματο κλειδί, θύρα USB και συναγερμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η LCD οθόνη παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ενώ διαθέτει δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone. Η ειδική εφαρμογή της NIU επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο της κατάστασης των μπαταριών και σε ενημερώνει για τα χιλιόμετρα αυτονομίας που απομένουν, τη θερμοκρασία τους και τον αριθμό κύκλων φόρτισης που έχουν γίνει, ενώ μπορείς να κάνει και διαγνωστικούς ελέγχους.  Μπορείς επίσης να καταγράψεις τις διαδρομές που κάνεις και να τσεκάρεις αριθμό χιλιομέτρων, μέση και μέγιστη ταχύτητα, αλλά και συνολικό χρόνο και όλα αυτά σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. Χάρη στο ενσωματωμένο GPS, μπορείς να ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για το που βρίσκεται το scooter και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης μετακίνησης.
 
Οι επιδόσεις του NIU MQi GT φτάνουν την τελική των 100 χλμ/ώρα από τον κινητήρα των 5kW, που τροφοδοτείται  από 2 φορητές αποσπώμενες μπαταρίες των 72V και 26Ah. Η αυτονομία του μικρού scooter φτάνει τα 85 χλμ., ενώ υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στο στάνταρ εξοπλισμό, η οποία μπορεί να «γεμίσει» την μπαταρία σε μόλις 3 ώρες. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του 3 riding modes που διαφοροποιούν την απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού, την τελική ταχύτητα και την αυτονομία. Το βάρος του είναι στα 100 κιλά και κάθε μπαταρία ζυγίζει 14 κιλά. 
 
Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε συμβατικό πιρούνι εμπρός και διπλά αμορτισέρ πίσω με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίων. Οι τροχοί του είναι 14 ιντσών και για την πέδηση φροντίζουν ένας δίσκος 220 χιλιοστών εμπρός και ένας 180 χιλιοστών πίσω με συνδυασμένη λειτουργία CBS. Το MQi GT είναι εφοδιασμένο με σύστημα ανάκτησης ενέργειας που ενεργοποιείται όταν πατάς φρένο και ενημερώνεσαι για τη λειτουργία του από ένδειξη στην οθόνη. 

Οι τιμές του NIU MQi GT ξεκινούν από τα 4.290 ευρώ.