Το Piaggio 1 συνδυάζει την ευελιξία και το μικρό βάρος των σύγχρονων ηλεκτρικών scooters, με την αξιοπιστία και την ποιότητα της Piaggio.

Το Piaggio 1 συνδυάζει την ευελιξία και το μικρό βάρος των σύγχρονων ηλεκτρικών scooters, με την αξιοπιστία και την ποιότητα της Piaggio.

    Piaggio 1

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Λίγος καιρός έχει περάσει από το λανσάρισμα του Piaggio 1 με το οποίο η Ιταλική εταιρεία θέλει να ταράξει τα νερά της αστικής μετακίνησης και να προσφέρει ένα μοντέρνο, σύγχρονο και νεανικό ηλεκτρικό scooter. Το μοντέλο συνδυάζει την ευελιξία και το μικρό βάρος των σύγχρονων ηλεκτρικών scooters, με την αξιοπιστία και την ποιότητα που χαρακτηρίζει τα scooters της Ιταλικής εταιρείας. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί, στα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας όπως η σχεδίαση πλαισίου και η ανάρτηση, αλλά και σε παράγοντες όπως η υψηλού επιπέδου οδηγησιμότητα και άνεση. Παράλληλα, το Piaggio 1 είναι το μόνο ηλεκτρικό scooter της κατηγορίας του, με χώρο κάτω από την σέλα αρκετό για την φιλοξενία full-jet κράνους.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »





    Η μπαταρία του μοντέλου είναι αφαιρούμενη και μπορεί να φορτιστεί οπουδήποτε, ενώ δύο μπαταρίες είναι διαθέσιμες: χωρητικότητας 1,4 kWh (έκδοση 1) και 2,3 kWh (εκδόσεις 1+ και Active). To βάρος τους ανακοινώνεται στα 10 και 15 κιλά, αντίστοιχα. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει ισχύ 1,6 ίππους (Piaggio 1) ή 2,7 ίππων (Piaggio 1+, 1 Active), ενώ κατά την επιβράδυνση, λειτουργεί σαν γεννήτρια επιστρέφοντας ηλεκτρική ενέργεια στην μπαταρία. Η Piaggio ανακοινώνει χρόνους επαναφόρτισης της τάξης των 6 ωρών (μέσω οικιακής πρίζας) ενώ οι μπαταρίες μπορούν να κάνουν 800 κύκλους επαναφόρτισης μέχρι να φτάσουν στο 70% της χωρητικότητας τους.

    Η εργονομική μελέτη στο Piaggio 1 επιτρέπει την επίτευξη θέσης οδήγησης, παρόμοια με αυτή των μεγάλων scooters της εταιρείας, χωρίς «θυσίες». Το πάτωμα του μοντέλου είναι επίπεδο, ενώ ο αναβάτης επωφελείται από την ύπαρξη οθόνης LCD 5,5 ιντσών, για τις ενδείξεις. Το μοντέλο ενεργοποιείται μέσω Keyless συστήματος και υπάρχει και θύρα παροχής ρεύματος USB.



    Διαθέσιμες εκδόσεις:
    • Piaggio 1
    Ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, αυτονομία έως και 55 χλμ. σε λειτουργία ECO, έως 48 χλμ. σε λειτουργία SPORT (κύκλος WMTC)
    Το Piaggio 1 διατίθεται και σε έκδοση με τελική ταχύτητα 25 km/h, που οδηγείται χωρίς άδεια οδήγησης από πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 15 ετών.
    • Piaggio 1+
    Ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, αυτονομία έως και 100 km σε λειτουργία ECO, έως 68 χλμ. σε λειτουργία SPORT (κύκλος WMTC)
    • Piaggio 1 Active
    Ταχύτητα 60 km/h, αυτονομία έως και 85 χλμ. σε λειτουργία ECO, έως 66 χλμ. σε λειτουργία SPORT (κύκλος WMTC)

    Το Piaggio 1 είναι ήδη διαθέσιμο στην Piaggio Λυμπερόπουλος και μάλιστα σε όλα τα χρώματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Να θυμίσουμε οτι η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος κι επισκευαστή της Piaggio Hellas για τις μάρκες Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi και Moto Guzzi. Στα 4 καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε πλούσια γκάμα νέων και μεταχειρισμένων οχημάτων του ομίλου Piaggio, τα οποία σας καλύπτουν κάθε αγοραστική ανάγκη.

    Οι τιμές έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
    • Piaggio 1: 2.690 ευρώ
    • Piaggio 1+: 3.090 ευρώ
    • Piaggio 1 Active: 3.290 ευρώ
    • Piaggio 1 FCW: 2.990 ευρώ
    • Piaggio 1 FCW Active: 3.590 ευρώ