Έκθεση μοτοσυκλέτας 2024: Το περίπτερο της Voge (+Βίντεο)

Έκθεση μοτοσυκλέτας 2024: Το περίπτερο της Voge (+Βίντεο)

- Στο περίπτερο της Voge το πολυαναμενόμενο DS 900X.
- Παρούσα και η έκδοση Black Κnight του DS 525.
- Στην έκθεση και τα σκούτερ SR16, SR1 Adv και SR3.

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Η έκθεση μοτοσυκλέτας επέστρεψε ανανεωμένη το 2024, με σχεδόν όλους τους κατασκευαστές να συμμετέχουν σε έναν μεγαλύτερο από τον περσινό χώρο, στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο.
Πέραν της ευκαιρίας να δούμε όλες τις νέες μοτοσυκλέτες από κοντά, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με τους ανθρώπους των εταιρειών, για μια πιο… πριβέ ξενάγηση αλλά και ανάλυση των πιο σημαντικών σημείων στα περίπτερά τους.
Για την Moto Trend Α.Ε. (Voge, Kymco, Yadea, Gemini, TGB), το μικρόφωνο παίρνει ο κος. Χρήστος Κουτσουρίδης, εμπορικός διευθυντής, ο οποίος μας ξεναγεί στο περίπτερο της Voge και μας δείχνει τα κεντρικότερα εκθέματα.
Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες μοτοσυκλέτες της χρονίας, η DS 900X έφτασε επιτέλους στην Ελλάδα. Το Moto Τρίτη είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να δοκιμάσει αυτή τη μοτοσυκλέτα στο εργοστάσιο της Voge στην Κίνα πρόσφατα, όμως τώρα όλοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά στην έκθεση μοτοσυκλέτας 2024. Από κοντά βλέπουμε και την έκδοση Black Knight του DS 525X, με τον ειδικό χρωματισμό.
Πέραν όμως από το νέο Adventure, η Voge φέρνει στην έκθεση και την υπερπλήρη πλέον γκάμα των σκούτερ της, «συμπληρώνοντας τα κενά». Στο περίπτερό της μπορούμε να δούμε το SR16 (ένα SR1  με επίπεδο πάτωμα και 16” τροχούς), το SR1 Adv, με τον κινητήρα του SR1 και μια Adventure εμφάνιση και το SR3, που αποτελεί την πρόταση της Voge στα 300άρια Scooter.
Το Moto Τρίτη βρίσκεται στην έκθεση κάθε μέρα, με δικό του περίπτερο στο οποίο μπορείτε να ψηφίσετε για το Best Moto 2024, με την κλήρωση να γίνεται την Κυριακή 2μ.μ. live από τον χώρο του περιπτέρου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »