• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι επίμαχες φωτογραφίες του περιοδικού Daidegas που δείχνουν το νέο Ducati Streetfighter V4

Οι επίμαχες φωτογραφίες του περιοδικού Daidegas που δείχνουν το νέο Ducati Streetfighter V4

Οι επίμαχες φωτογραφίες του περιοδικού Daidegas που δείχνουν το νέο Ducati Streetfighter V4

Ducati: Το νέο Streetfighter V4 σε test!

 

Φωτογραφίες-αποκάλυψη: Το νέο μοντέλο της Ducati με τον V4 κινητήρα δοκιμάζεται ήδη, με την αποκάλυψη να έρχεται! Δείτε περισσότερα…

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

DUCATI: Scrambler η ducati που ονειρεύεσαι με επιτόκιο 3,9%

Το νέο Ducati Streetfighter είναι γεγονός, όπως όλα δείχνουν και θα βασιστεί στον κινητήρα της Panigale V4. Αυτή η φράση συνοψίζει την είδηση για το νέο Ducati μοντέλο, το οποίο περιμένουμε πως και πως εδώ και μήνες!

Αυτή τη φορά, το ιταλικό περιοδικό Daidegas εξασφάλισε κάποιες εικόνες, από την πίστα της Pergusa, που απεικονίζουν ένα νέο Ducati μοντέλο να δοκιμάζεται. Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είναι βέβαιοι ότι μιλάμε για το νέο Streetfighter V4.

Το νέο μοντέλο έχει ήδη επιβεβαιωθεί, από τον Claudio Domenicali με δηλώσεις του –κάτι το οποίο σας είχαμε γράψει και λίγο καιρό πριν-, ενώ αναμένεται μάλιστα να κάνει εμφάνιση και στον αγώνα του Pikes Peak. Ο Carlin Dunne, o οποίος θα συμμετάσχει στην ανάβαση για λογαριασμό της Ducati, δοκίμαζε πριν λίγο καιρό μια «γυμνή» Panigale V4, ενώ η ίδια η δήλωση συμμετοχής της Ducati παραμένει ακόμα στρατηγικά «κενή» φουντώνοντας τις φήμες.

Η νέα streetfighter μοτοσυκλέτα, αν τελικά γίνει πραγματικότητα όπως περιμένουμε, θα τεθεί άμεσος ανταγωνιστής μοντέλων όπως η Aprilia Tuono 1100 και η KTM 1290 Superduke R και θα αποτελέσει «αναβίωση» της σχεδόν κλασικής 1098 Streetfighter που είχε συγκλονίσει τους adrenaline junkies του 2009. Τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό περισσότερο από αυτά, εκτός φυσικά από τα σενάρια εμφάνισης της νέας Streetfighter V4 στην EICMA του 2019.