Αυτή είναι, κατά πάσα πιθανότητα, η νέα Ducati Panigale V4 Superleggera!

Ducati Panigale V4 Superleggera: Να η πρώτη φωτογραφία

Η πρώτη εμφάνιση της Ducati Panigale V4 Superleggera είναι γεγονός: Αυτό είναι το ultra-limited μοντέλο της εταιρείας, λίγο πριν… το επίσημο ντεμπούτο του.

Είναι πλέον θέμα χρόνου, να δούμε και επίσημα την νέα Ducati Panigale V4 Superleggera. Εχθές, είδαμε για παράδειγμα, τα «επίσημα» τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου σε πληροφορίες που διέρρευσαν και σήμερα, Αμερικανοί δημοσιογράφοι εξασφάλισαν την πρώτη φωτογραφία του μοντέλου, και πάλι από… «διαρροή».

Η φωτογραφία φαίνεται πως προέρχεται από κάποιο εταιρικό event και αποκαλύπτει στοιχεία-κλειδιά για την νέα μοτοσυκλέτα. Αρχικά, φαίνεται το χρώμα της, το οποίο συνδέεται άμεσα με την κόκκινη «Mission Winnow» απόχρωση των αγωνιστικών Desmosedici GP19 με τις χαρακτηριστικές της λεπτομέρειες. Ακόμη πιο εντυπωσιακά όμως είναι τα πτερύγια, τα οποία είναι… διπλά! Δείτε την σαφώς μεγαλύτερη επιφάνεια των άνω πτερυγίων αλλά και την ύπαρξη νέων χαμηλότερα, επάνω στα πλευρικά fairing.

Δυστυχώς, από αυτή την γωνία, δεν διακρίνονται περισσότερες λεπτομέρειες όπως το ανθρακονημάτινο ψαλίδι ή το πλαίσιο, όμως μπορεί να δει κανείς τον εμπρός carbon τροχό αλλά και το φτερό που είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό. Βλέπουμε επίσης ένα μαύρου χρώματος πιρούνι: Μήπως είναι και αυτό carbon; Φυσικά από την μοτοσυκλέτα απουσιάζουν… περιττά πράγματα όπως οι καθρέφτες ή τα φλας.

Με την ιστορία να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, το επίσημο ντεμπούτο της μοτοσυκλέτας είναι θέμα χρόνου. Μείνετε συντονισμένοι, για περισσότερα…