Ducati: Μικρά κυβικά; Όχι ακόμα.

Μια πληροφορία που έχουμε εκ των έσω, στα πλαίσια της αποστολής μας για την Multistrada 1260 Enduro. Τι μας είπαν οι άνθρωποι της εταιρείας;

Σε μια αποστολή παρουσίασης νέου μοντέλου, πάντα τα θέματα που συζητιούνται είναι πολλά περισσότερα, on και off the record και πολλά από αυτά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σχέδια του μέλλοντος. Εμείς, παρευρεθήκαμε στην δημοσιογραφική παρουσίαση της Multistrada 1260 Enduro και συνομιλήσαμε με ανθρώπους της εταιρείας, ρωτώντας τους και ακούγοντας τις απαντήσεις τους επί αρκετών hot ζητημάτων.

Ένα από αυτά είναι και τα σενάρια παρουσίασης μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού από την Ducati –δηλαδή, της τάξης των 250-400 κ.εκ. Όταν ακούστηκε αυτή την ερώτηση, η απάντηση της Ducati ήταν… ευθεία και κατηγορηματική: Κάτι τέτοιο δεν είναι σε καμία περίπτωση, στα άμεσα σχέδια τους. Κατόπιν, ήρθε και η εξήγηση: Η Ducati γνωρίζει πολύ καλά το κοινό της και τι αυτό ζητάει, και είναι αρκετά ξεκάθαρο πως αυτό δεν είναι οι μικρές μοτοσυκλέτες.

Η άρνηση δεν ήταν φυσικά… αορίστου χρόνου, καθώς η αγορά είναι ρευστή και ιδιαίτερα δυναμική τα τελευταία χρόνια, ωστόσο στο άμεσο μέλλον δεν θα δούμε μικρές μοτοσυκλέτες από το Μπολωνέζικο εργοστάσιο.

Σύντομα, θα μπορείτε να διαβάσετε και περισσότερα από εμάς, ειδικά όσον αφορά την Multistrada 1260 Enduro και την πρώτη μας οδηγική επαφή με αυτή.