Θα δούμε τον Desmosedici Stradale και σε Multistrada, πλέον και... επίσημα!

Ducati: Επίσημο ναι στην Multistrada V4!

Επιβεβαιώνει την έλευση του νέου Multistrada με τον V4 κινητήρα η Ducati, μιλώντας πλέον και με ημερομηνίες! Πότε το περιμένουμε;

Στο χθεσινό δελτίο τύπου για τις 100.000 Ducati Multistrada, η «μπολωνέζικη» εταιρεία πλάσαρε σε μία μόνο γραμμή κειμένου, την πληροφορία που όλος ο κόσμος περίμενε. Πιο συγκεκριμένα η Ducati επιβεβαιώνει την έλευση του νέου Multistrada V4!

Διαβάζοντας το δελτίο, η Ducati λέει συγκεκριμένα στο τέλος του κειμένου ότι, μαζί με τα Multistrada 1260 και 950, η γκάμα θα επεκταθεί με μία νέα έκδοση με έναν «νέο, συγκεκριμένο V4 κινητήρα». Αυτό είναι ουσιαστικά και η πληροφορία που θέλαμε: Το μοντέλο είναι όντως στα σκαριά.

Παράλληλα, η Ducati αποκαλύπτει και το πότε θα το δούμε: Τέλος λοιπόν στα σενάρια για το 2020, αφού η εταιρεία δηλώνει ότι η νέα Multistrada V4 έρχεται το 2021. Αυτά είναι και όλα όσα αποκαλύφθηκαν… Αρα λοιπόν, πρέπει να κάνουμε… υπομονή ένα χρόνο ακόμα, για να γνωρίσουμε το νέο μοντέλο, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και το ισχυρότερο της ιστορίας για την Multistrada.