Αυτή είναι η Panigale V4 25 Anniversario 916

...και αυτή θα είναι η φόρμα του Chaz Davies, που θα την συνοδεύσει.

Ducati: Δημοπρατείται η V4 προς τιμή του Dunne

Η υπ αριθμόν 5, Panigale V4 25 Anniversario 916 τέθηκε ήδη σε δημοπρασία, με όλα τα έσοδα που θα προκύψουν να πηγαίνουν προς το ίδρυμα Carlin Dunne. Δείτε περισσότερα.

Η Ducati V4 25 Anniversario 916 παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό από την Ducati ως ο απόλυτος φόρος τιμής στην 916, ίσως την σημαντικότερη μοτοσυκλέτα στην ιστορία της εταιρείας. Μετά τον τραγικό θάνατο του Carlin Dunne στην ανάβαση του Pikes Peak, η Ducati αποφάσισε να δημοπρατήσει την 5η από τις 500 Anniversario, προκειμένου να τιμήσει τον Αμερικανό αθλητή και να βοηθήσει το ομώνυμό του, ίδρυμα.

Πράγματι, η Ducati έχει τοποθετήσει την μοτοσυκλέτα στο E-Bay, σε ενεργή δημοπρασία η οποία λήγει την Κυριακή το απόγευμα. Ήδη η τιμή της δημοπρασίας έχει αγγίξει τα 48.600 δολάρια και φυσικά αναμένεται να ανέβει κι άλλο…

Μαζί με την μοτοσυκλέτα, την οποία θα αποκτήσει ο τυχερός πλειοδότης, η Ducati θα προσφέρει και μία ολόσωμη φόρμα, από τον ίδιο τον Chaz Davies, ο οποίος την προσέφερε μετά τον αγώνα της Laguna Seca. Πρόκειται για μία φόρμα της Alpinestars σε ειδικό χρωματικό συνδυασμό εμπνευσμένο από την εποχή του Carl Fogarty και φυσικά κοσμημένη με όλα τα διακριτικά του Chaz Davies.

Όπως έχει ανακοινώσει η Ducati, όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα πάνε στο ίδρυμα Carlin Dunne, το οποίο ιδρύθηκε μετά τον θάνατο του αγωνιζόμενου και στόχος του είναι, η βοήθεια αθλητών extreme sports που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας αλλά και η ανάπτυξη πηγών και τεχνογνωσίας για την βελτίωση της ασφάλειας των αθλημάτων αυτών.