Η Ducati Scrambler 1100 «Bully» που κέρδισε το CustomRumble

Η Ducati Scrambler 1100 «Bully» που κέρδισε το CustomRumble

H ελληνική συμμετοχή της Ducati Hellas και των Jigsaw Customs, με όνομα Rocker.

Ducati CustomRumble: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ο διαγωνισμός της Ducati, που γίνεται για 3η φορά, ολοκληρώθηκε βραβεύοντας ένα ακόμη custom μοντέλο. Δείτε ποια ήταν η συμμετοχή που διακρίθηκε φέτος.

Πριν λίγες ώρες και συγκεκριμένα, στις 5.00 μ.μ. της χθεσινής, 25ης Μαΐου, ο διαγωνισμός CustomRumble της Ducati ολοκληρώθηκε επιτυχώς για 3η φορά. Στην ζωντανή μετάδοση της τελικής φάσης, που έγινε εχθές, 5 custom μοτοσυκλέτες της Ducati από την Ιταλία, το Βιετνάμ, την Ισπανία αλλά και την Ελλάδα, τέθηκαν στο μικροσκόπιο της κριτικής επιτροπής, την οποία αποτέλεσαν:
  • Ο ηθοποιός και Ducatisti, Nicholas Hoult
  • Ο ιδρυτής του Bike Shed, Dutch Van Someren
  • Ο Customizer Filippo Barbacane
  • Οι αγωνιστικοί οδηγοί της Ducati, Andrea Dovizioso και Chaz Davies.
Την διάκριση της νίκης τελικά κέρδισε η Ducati Scrambler 1100 «Bully» του Ιταλού Marco Graziani και του οίκου CC Racing Garage στην Ρώμη της Ιταλίας. Ο Graziani τροποποίησε την απόχρωση, τα γραφικά, την εξάτμιση και την σέλα του Scrambler 1100, αλλά διατήρησε τα φωτιστικά σώματα και το ρεζερβουάρ κοντά στην εργοστασιακή μορφή τους.
 
Το «Bully» ήταν μια μοτοσυκλέτα που συγκέντρωσε περίπου 5.000 ψήφους ήδη από την αρχή του διαγωνισμού, μέσα από την ψηφοφορία του κοινού και ο δημιουργός του, Marco Graziani, θα κερδίσει ένα δώρο μεγάλης αξίας: Έναν πάγκο και μια εργαλειοθήκη της Beta, προκειμένου «να συνεχίζει να μεταμορφώνει μοτοσυκλέτες σε κάτι μοναδικό», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ducati.
 
Εμείς φυσικά θα δώσουμε τα μεγάλα μας συγχαρητήρια και στην δική μας συμμετοχή της Ducati Hellas και των Jigsaw Customs, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει, αλλά κατάφερε να εμφανιστεί σε… ιταλικές ιστοσελίδες ως «lead εικόνα»! Και αυτό από μόνο του, λέει κάτι για την ποιότητα της δουλειάς των δικών μας ανθρώπων.