Ducati 821 «Pantah» της XTR Pepo

Μια μοτοσυκλέτα-φόρος τιμής στο θρυλικό Pantah, βασισμένη σε ένα μοντέλο-μύθο από μόνο του, το Ducati Monster. Πως σας φαίνεται;

H Monster 821 είναι η τελευταία «βασική» ενσάρκωση ενός μυθικού μοντέλου από την Ducati, που μετρά 25 χρόνια ζωής, ωστόσο πριν το Monster και πολλά, πολλά ακόμα της Ducati και όχι μόνο, υπήρξε το Pantah, που άφησε την δική του εποχή. Οι Ισπανού customizers του οίκου XTR Pepo αποφάσισαν να τιμήσουν και τις δύο μοτοσυκλέτες μαζί, δημιουργώντας κάτι μοναδικό.

Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε βασίζεται σε ένα Monster 821, μόνο αυτό δεν θυμίζει όμως. Μια τεράστια μετατροπή, το 821 αυτό έχει πάρα πολλά ειδικά και aftermarket εξαρτήματα, για να πάρει την επιθετική του μορφή. Τα πλαστικά τμήματα αποτελούν ειδικό «plug and play» σετ, όπως επίσης και το υποπλαίσιο. Προσέξτε τα δύο κυκλικά φωτιστικά σώματα που εντυπωσιάζουν, στο εμπρός μέρος.

Η μετατροπή φυσικά δεν τελειώνει εκεί: Το 821 εξοπλίστηκε με αναρτήσεις Ohlins πίσω και Andreani εμπρός, μια εξάτμιση από την Spark, δίσκους φρένων της Discacciati και σετ μετατροπής υδραυλικού συμπλέκτη της Ducabike. Ο συμπλέκτης είναι σε κοινή θέα, όπως επίσης και οι ιμάντες των εκκεντροφόρων –και τα δύο, γνήσιες Ducati νότες.